Hur man installerar en Boost Gauge i en Dodge Cummins

En boost mätare i din Dodge Cummins gör att du kan övervaka mängden luft som levereras till motorn genom turbon. Den boost mätare monteras på instrumentbrädan i din bil. Olika monteringsalternativ pods finns tillgängliga som gör att du kan montera mätare på A-stolpen, under instrumentbrädan, eller ovanpå instrumentbrädan. Köp en pod som passar dina behov bäst. Mätaren kan installeras i ungefär en timme med enkla verktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Wrench in
Borrmaskin
5/16-tums borr
1/8-tums NPT tap
Saxar
Show Fler Instruktioner
1

Placera mätaren i baljan. Om pod kräver montering, montera pod med en skruvmejsel med skruvarna som följde med baljan.
2

Dra den röda kabeln från mätaren i säkringslådan. Fäst kabeln till säkringen som är märkt "strålkastare." Detta gör att ljuset på mätaren för att komma igång endast när strålkastarna är påslagna.
3

Gänga NPT koppling som kom med satsen på 1/-8-inch slangen . Fäst armaturen till kontakten på baksidan av mätaren. Dra åt kontakten med en skiftnyckel.
4

Dra 1/8-tums slang och den svarta kabeln från mätaren genom hålet i brandväggen som ligger på förarsidan av bilen.

5

Route den svarta kabeln från mätaren till batteriet i motorrummet. Anslut den till den negativa batteripolen.
6

Dra 1/8-tums slangen till insuget. Den insugningsröret är den metall intaget fästet monterat på den övre sidan av motorn. Den stora slangen från turbon ansluter till insuget på förarsidan av motorn.
7

bort insugningsröret genom att lossa och ta bort bultarna som håller insuget till motorn med en skiftnyckel . Ta bort insugningsröret och placera den på en arbetsyta.
8

Borra ett 5/16-tums hål i insugningsröret. Placeringen av hålet inte specifikt roll, men det är bäst att placera hålet på den platta delen, eftersom det blir lättare att borra rakt
9

Knacka hål för gängor med en 1. /8 tum NPT knacka verktyg. Sätt tillbaka insugningsröret på motorn. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.
10

Skjut kontakten som följde med kitet på slutet av 1/8-tums slang. Trä kontakten i hålet i insugningsröret. Dra åt kontakten med en skiftnyckel.
11

Starta motorn och kontrollera om det finns läckor. Kontrollera att övertryck ökar när gaspedalen trycks ned. Slå på strålkastarna och bekräfta att lampan på mätaren lyser ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85642.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.