Hur man installerar en Ford Mustang Pony Emblem

Ford Mustang är en muskel bil som märks på vägen. Det är därför många Mustang ägare, som ofta klassisk bil entusiaster, tenderar att uppgradera eller förbättra exteriör och interiör i sina fordon. Den Mustang ponny emblem är en av flera faktorer som symboliserar bilens äkthet. Om du vill installera en ny ponny emblem på din Mustang, kan du enkelt göra det själv. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Ny ponny emblem
Visa fler instruktioner
1

Dra i huvfäste under ratten, sedan prop huven med stabiliserande spaken på den främre änden inuti kåpan.
2

Leta frontgallret montering i huvan och närmast framför bilen. Använd skruvmejsel och tång för att poppa ut de fyra ljusgrå pushpins på ytan av gallret. Detta kan ta lite manövrering, vara noga med att inte skada eller knäcka dem, eftersom du kommer att behöva dem senare. Med de pushpins ut kan du flytta gallret framåt utan att ta bort det från huven.
3

Dra gallret mot dig, var noga med att inte böja den för mycket. Dra ut tillräckligt långt så att du kan se baksidan av beståndet ponny emblem på grillen. Du kommer att märka att det finns plaststiften och fästen metall förbinder ponny emblem på grillen. Dra metallfästelement off av dubbarna på aktiemarknaden ponny emblem för att lossa emblemet från grillen och sedan ta bort det.
4

Rada upp reglarna på din nya ponny emblem med hålen där tidigare emblem var och infoga det nya emblemet i dessa hål. Placera fästena på tapparna, försiktigt så att inte bryta dem, och säkra det nya emblemet på plats.
5

Skjut det främre gallret på plats och installera de grå pushpins genom att helt enkelt skjuta dem i. Den grillen är tillbaka på sin plats, den nya ponnyn emblemet är installerat och du behöver bara stänga huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84968.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.