Hur du ansluter en Remote Starter Switch

En avlägsen förrätt för din bil kan vara en praktisk funktion, oavsett om du bor i ett kallt klimat och vill att din bil att värma upp innan du kliver utanför eller i tropikerna och vill ha luftkonditioneringen att kyla ned kupén innan du får i. När du installerar en avlägsen starter är oftast ett jobb för proffs, kan du spara en betydande summa pengar genom att göra jobbet själv om du är mekaniskt benägna och bekväm med tanken på att gräva i din Bilens elsystem, skärning, skarvning och lödning tråd, och följande anvisningar noggrant. Saker du behöver
Elektrisk mätare (volt-ohmmeter) för 12-volts ledningar
Elektrikers verktyg: avbitare, tång, skruvmejsel osv
Lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bra plats i bilen för styrenheten, måste du inte installera det under huven på grund av motorns värme och vibrationer. Hitta en plats nära nog till ledningsnätet i rattstången så att du inte kommer att behöva förlänga ledningarna från styrenheten.
2

Ta bort locket på rattstången under ratten. Använd din elmätare för att identifiera kablar dragna till tändningslåset enligt följande: Makten tråd, vanligen en tjockare ledare matas direkt från batteriet, visar 12 volt när du har nyckeln i läge "OFF". Tillbehöret tråd visar 12 volt när nyckeln är i "tillbehör" eller "RUN"-läge. Den tändstiftsledningen visar 12 volt när nyckeln är i "RUN" eller "START"-läget. Vissa fordon har mer än en tändkabel, i det här fallet, måste du ansluta alla tändkablar till fjärr startmodulen. Startmotorn tråd visar 12 volt när nyckeln är i läge "START". Du måste också identifiera varvräknare tråd, vilket fjärrkontrollen startmotorn använder för att känna att motorn har startat.
3

Fäst de avlägsna starter kablarna till bilens ledningar enligt installationsanvisningarna. Arbeta försiktigt, och löda samman trådarna för att säkerställa säkra anslutningar. Fäst styrenheten på den plats du valt. Använd buntband för att bunta fjärrkontrollen starter ledningar till bilens kabelstam, och kontrollera att uthärda att inga kablar gnugga mot några vassa kanten. Sätt tillbaka locket på rattstången. Testa att fordonet startas och körs normalt med nyckeln i tändningslåset, sedan testa fjärrkontrollen startmotorn fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85235.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.