Hur man använder lastnät på Toyota 4Runners

Om du vill använda ett lastnät för att säkra bagage ovanpå eller på baksidan av din Toyota 4runner, sedan finns det några enkla tips att komma ihåg medan packning och binda ner dina prylar . Att veta hur du skyddar ditt bagage med lastnät kommer att bidra till att förhindra rollovers eller förlust av ditt bagage objekt som du reser på vägen. Även lastnät är en av de billigaste alternativen för lastsäkring under resa, kom ihåg att kvaliteten på skyddet med ett lastnät drastiskt reduceras jämfört med andra permanenta kapslingar alternativ. Saker du behöver
lastnät
replängder
Visa fler instruktioner
Inuti din 4Runner
1

Säkra lastnätet till baksidan av baksätet av 4Runner. Vissa lastnät tryggas bara genom att placera de medföljande krokarna på sadelstag av 4Runner. Det är viktigt att notera att olika lastnät kommer att ha olika utföranden.
2

Ladda ditt bagage så att de tyngsta poster är direkt över bakaxeln. Försök att uppnå en jämn fördelning av vikt mellan de vänstra och högra sidorna av fordonet. Beroende på storlek och belastning av ditt bagage, kan du behöva trycka tyngre saker mot fordonets främre del så att vikten fördelas framåt snarare än att tynga ner bakändan, vilket kan leda till minskad stabilitet.

3

Packa mindre föremål i springor och hål mellan bagage objekt. Ett av målen med packning för att använda ett lastnät är att bidra till att förhindra förskjutning av ditt packade bagage och redskap.
4

Sträck lastnät över toppen och sidorna av bagage. Se till att kanterna på lastnätet utvidgas till att omfatta, och i vissa fall kuvert, bagage som är packad.
5

längder Tie rep till hörnen av lastnät som är närmast bakluckan av 4Runner. Loop repet längder genom surrning länkarna nära grinden på brädan av fordonet. Kör repet längd från varje kant mot centrum av lastnätet och sätt linans fria ände genom en av de nedre länkarmarna på lastnätet. Dra nätet tätt, med hjälp av repet till vev ned på nätet. Knyt en knut så att linan spänns över sig själv.
Tying Down bagage på Top of Vehicle
6

Ladda ditt bagage så att det är så platt som möjligt på toppen av taket på 4Runner. Använd samma mönster viktfördelning som i föregående avsnitt, med tyngre saker i mitt och framåt. Packa in mindre föremål i skrymslen och vrår mellan större objekt.
7

Fäst hörnen på lastnät och dra åt. Om lastnätet har en spärr eller åtstramning systemet, använda det för att hjälpa till att ta ut överskjutande slack. Om du har mindre poster, knyta rep längder till lastnät och passera de fria ändarna av repet runt de mindre poster, med handtag av de mindre poster för att fixa dem tillsammans om det är möjligt.
8

Användning samma system från föregående avsnitt för att binda rep längder till varje hörn av lastnät. Spetsar repen mot mitten av kanten på lastnätet på varje sida och ratchet ner på nätet, vilket gör det säkrare. Knyt linan ut mot sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85981.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.