Så att köpa begagnad lädersäten för en 2007 Subaru Outback

Samtidigt köper nya lädersäten för 2007 Subaru Outback är lika enkelt som att ringa ett samtal till delar avdelning hos din återförsäljare, kommer att hitta begagnade säten ta lite mer forskning. Lokalt finns återförsäljare, gårdar bärgning och annonser att samråda i jakt på era platser. Utöver detta, är Internet en stor resurs för att hitta begagnade lädersäten för din Subaru. Instruktioner
identifiera och hitta Seats
1

anteckna vilken typ av sits som du behöver (främre eller bakre, hink eller bänk stil), samt eventuella önskemål du kan ha när det gäller färg eller tillstånd av platserna.
2

Bläddra webbplatser som eBay och Craigslist för säten ersättare läder. Det finns även online-forum för Subaru ägare. Dessa är ett bra ställe att ställa frågor om din Subaru och lära känna andra entusiaster.
3

Skura den sekretessbelagda delen av din lokala tidning eller överväga att en annons som anger specifikt vad du ' söker efter.
4

Ring runt till lokala gårdar auto bärgning. Du kanske blir förvånad över vad du hittar. De kan också vara en underbar "word of mouth" resurs när det gäller att peka dig i rätt riktning.
5

Ring din lokala Subaru återförsäljare. De kan vara medveten om någon planerar att sälja eller delar ut sitt fordon.
Förhandla fram ett pris och stänga affären
6

förhandla fram ett pris för sätena och för sjöfarten om du köper dem på nätet. Gör allt du kan för att kontrollera trovärdigheten av köparen innan du gör ditt köp. Om det alls är möjligt, se till att det finns en politik för återvändande innan de accepterar priset.
7

Base ditt pris på det allmänna tillståndet av säten när de förhandlar ansikte mot ansikte. Generellt måste du acceptera begagnade varor "som är" så det är viktigt att noga inspektera sätena innan du lämnar över pengarna.
8

Ordna så att sätena avlägsnas från fordonet om du köper från en bärgning gård. Det gör inte ont att byteshandel lite som junkyards sällan har fasta priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83958.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.