Hur installerar jag rubriker på en 2002 F150?

Utblåsningsgrenrören på en 2002 Ford F-150 ge motorn en flyktväg för avgaserna. Problemet är att de är tillverkade av gjutjärn och tenderar att begränsa vridmoment och hästkrafter hos motorn. För att få den extra hästkrafter och vridmoment tillbaka, måste du ta bort utblåsningsgrenrören och installerar rubriker på lastbilen i stället, som är avsedda att öka hästkrafter och vridmoment. Lyckligtvis finns det många företag som gör rubriker, och du kan installera dem i ett par timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Penetrerande sprej
brytjärnet
Packning skrapa
Headers
Header packningar
antikärvningsmedel
Hi-temp sensor säker tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna i några timmar för att ta bort grenrör hanterbara. Dra åt parkeringsbromsen på lastbilen. Placera en domkraft under den främre tvärbalk av Ford, lyft sedan upp trucken. Ställ ett par pallbockar under ramen och ta bort domkraften. Spraya genomträngande spray på avgasgrenröret bultarna.
2

skruva isär avgasröret från avgasgrenröret med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Bänd isär avgassystem och grenröret så att fördelaren kan röra sig fritt. Skruva loss EGR röret från förarsidan grenrör med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skruva loss oljestickan från passagerarsidan av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag och lyft försiktigt ut den ur oljetråget.
3

unbolt utblåsningsgrenrören från topplocket. Ta grenrören bort av trucken. Skrapa monteringsytan på topplock med packningen skrapan. Unbolt EGR montering på aktiemarknaden grenröret och installera det i förarsidan header. Sätt antikärvningsmedel på alla bultar till grenröret.
4

Montera headers på motorn med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Applicera ett tunt lager av tätningsmedel till den vidgade änden på rubrikerna, sedan skruva headers till avgasröret med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
5

Montera oljestickan röret till motorn och EGR-ventilen till huvudet med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk Ford av domkraften står med en domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86008.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.