Hur man installerar Bil-Subwoofers

Om du redan har en förstärkare installerad i din bil, är det inte alltför svårt att ta nästa steg och ansluta subwoofern. Det första du behöver göra är att ta ett måttband och bestämma stammen utrymme du kan avsätta för subwoofern och dess hölje. Ta dessa siffror med dig när du börjar titta på att köpa dessa delar. Saker du behöver
Subwoofer och boxSpeaker tråd och connectorsSoldering ironWire strippor (tillval) Ljud dämpande material (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Head till en bilstereo butik och lyssna till subwoofers de har tillgängliga. Om möjligt, hitta en butik som också bär amp du äger så du kan lyssna på dem tillsammans. De flesta butiker kommer att ha båda delarna på displayen. Du behöver inte köpa din subwoofer i butiken. Du kanske kan hitta ett bättre pris på nätet (se Resurser). Helt enkelt ta del av varumärket och modellnummer. Subwoofern
2

plats i sin låda om det behövs genom att helt enkelt sätta den i hålet och skruva ner den. Om det inte passar lätt, har du köpt en inneslutning av olämpligt storlek. Du måste backa till ljud butik och försök igen eller beställa en som har en skräddarsydd passform.
3 p Om din subwoofer inte kom kopplad till en inneslutning, löda slutet av en högtalarkabel till bifogade kontakterna och haka fast den andra slita upp högtalaren. Du kanske också vill stoppa höljet med ljuddämpande material. (Detta är en bomull-liknande substans som du hittar på ljud butik.) Det kommer att hjälpa att bli av med alla ekon och ge din bas mer makt och ett hårdare kraftfullt ljud.
4

Nu måste du tillåta talaren att få signal genom att ansluta den till förstärkaren via högtalarkabeln. Bifoga en spade kontakt eller liknande anordning till slutet så att den passar säkert på förstärkaren. Dra höljet bort tråden med kabelskalaren vid behov, men inte beröva någon mer än du måste. Haka fast den motsatta änden till högtalarlådan.
5

Slutligen, slå på radion och se till att allt fungerar som det ska. Om du har problem, är det vanligtvis för att en anslutning är löst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82938.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.