DIY Ladder Rack Plans

Om du gör någon form av hem förbättringsarbete för dig själv eller dina vänner, någon gång du kommer att behöva transportera stegar eller andra långa föremål. Genom att bygga en stege rack för din lastbil, kan du vara säker på att du transporterar dina stegar och andra långa föremål tryggt och säkert. Välj en typ

Bestäm om du vill ha en modell som bär vikten av stegen över hytten och sängen av lastbilen eller en som upphäver stegarna från endera sidan av lastbilen. Besök företag som erbjuder lastbil rack till salu eller studera modeller i tidningar eller från online försäljare. Titta på fasta modeller och jämföra dem med nedfällbara eller flyttbara modeller lastbil rack.

Bestäm om du vill att din stege rack gjord av metall eller trä. Bedöma om du har de kunskaper som krävs för att slutföra uppgiften med hjälp av dina föredragna material. Kom ihåg att en metall stege rack kräver svetsning.
Mät Truck

Mät insidan längd, bredd, och djupet av din lastbil säng. Du behöver också måttet från botten av lastbilen till toppen av hytten. Också ta mätningen av säng bredd på framsidan, över hjulhusen och baktill. Om du planerar att använda hål redan borrade i sidan av din lastbil säng, mäta avståndet mellan var och en av dem.

Rita ditt rack planer med hjälp av mätningar. Ta hänsyn till vikten av din stege (er) och vad som krävs för att utföra dem så de är balanserade. Från ritningen kan du avgöra vad förnödenheter du behöver. Inte bara du behöver metall eller trä för rack själv, men ditt rack planer bör också innehålla stege galgar och bitar stag samt fästen och kontakter som behövs för att hålla racket tillsammans. Kom ihåg att även omfatta nödvändiga bitar för att förankra räcket i din lastbil.
Bygg Ladder Rack

Mät bitar av metall eller trä för din stege rack. Skär bitar du behöver. Borra hålen som krävs för att montera trucken rack. Lay bitarna stege rack ut så de är lätta att montera i den ordning du behöver dem. När du bygger basen av din stege rack

, se till att hörnen är fyrkantiga. Lägg de upprättstående styckena samt deras stycken stag. Bygg den övre korgen om du bygger en over-the-säng stege rack. Brace det på lämpligt sätt. Om din lastbil rack planer kräver det att ställa in sidoväggar pickup, tillsätt kopplingsstyckena.

Lägg stegens galgar till stolparna. Ta bort eventuella ojämna kanter från stege rack. Måla lastbil rack om du vill avsluta det.

Installera lastbil rack i din flaket. Fäst den permanent till flaket eller använder tillfälliga fästen, t.ex. C-klämmor, om du planerar att ta ut gallret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83524.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.