Hur Lyft din bil billigt

Stora hissar är big business nuförtiden, precis som de alltid har varit. Biologer märkt för länge sedan att handjur kämpar för dominans i naturen ofta skulle uppfostra upp så högt som de kunde för att se större och mer hotfull för sina motståndare. Dessa dagar, är ett fordon hiss fordonsindustrin motsvarar stå på sina tår för att se ner på en rival, ett sätt att visa världen hur imponerande och häftigt att du verkligen är. Men det är värt att komma ihåg att lyfta ett fordon är endast ett medel till ett slut, och att göra det bra och på de billiga medel så att form följer funktion. Instruktioner
1

Mät inre hjulhusen framifrån och bakåt, detta kommer att vara din största däckets diameter med ett givet chassi. Till exempel, om det främre-till-bakre mätning av en Ford Expedition är 40 inches, så är dess maximala däckets diameter. Oroa dig inte om vertikala mått - vi tar hand om det inom kort
2

försöka montera däcken på din bil.. Vi säger "försök" eftersom de nästan säkert inte kommer att passa förbi plåt, som är där din Sawz-All, kvarn och svetsare kommer in Börja hacka på plåt fender läppar tills du kan passa däcket i öppningen , sedan svetsa de exponerade sömmar ihop igen. Denna "radieklippverktyget" proceduren kan du få den maximala lyft från din ökade däckets diameter (vilket är bra) utan att lyfta kroppen överdrivet (vilket är dåligt).
3

Skruva på en uppsättning av plast eftermarknaden fender extensions för att ge din bil ett mer färdigt utseende. Oddsen är goda att ingen kommer att göra en uppsättning av fender extensions som passar dina nyligen radie hjulhusen, så du måste titta runt för att hitta något som kommer nära. Ta en titt på de stora fender extensions erbjuds för Ford Broncos och jeepar, som båda har relativt stora hjul öppningar och ofta rundade för off-road plikt.
4

Ha ett par tunga vänner driva ner så hårt de kan på lastbilens fendrar och kontrollera avståndet mellan toppen av däck och hjul-väl. Subtrahera en till två inches för ytterligare våren komprimering. Din justerade siffran bör inte vara mindre än tre inches. Om däcken kontakterna ditt hjul-väl, behöver du minst en fyra-tums lyft.
5

Kolla under bilen för att se till att upphävandet eller axlarna inte sitter på knölen stannar. Om det är, ta bort knölen stannar och testa igen.
6

Installera en uppsättning längre fram fjädrar och bakre block lyft som ger dig avslut som du behöver under full fjädring kompression, och kolla med din tillverkare för att se till att de nya fjädrarna använder samma fjäderkonstant som dina gamla. Oroa dig inte om totala fordonets höjd, eftersom det kommer att ta hand om sig själv. Fokusera bara på däck utrymme inuti hjulhuset.
7

Installera magen slutar. Knölen hållplatser ska göra just det: stoppa fjädringsväg strax innan däcket träffar din inre hjulhuset. Du kanske kan minska ditt lager bump slutar att ställa dem på rätt höjd, men oddsen är att du inte behöver inte din däck träffade hjulet väl under din fjädring kompression test.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83603.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.