DIY: Teleboon för att öka gas körsträcka

Bränsleförbrukning är något som kan reduceras genom att göra några enkla eftermarknaden tillägg till din bil. Genom att minska den mängd bränsle som du använder för att köra en viss sträcka, sparar dig pengar och minska påverkan som du har på miljön. Bränsle minskning ändringar behöver inte kosta en hel del pengar, och inte alltid behöver hjälp av en professionell. Gör mer än en av dessa ändringar i din bil för en kumulativ effekt, som var och en du gör kommer att ytterligare minska den totala bränsleförbrukningen. Instruktioner
1

Byt luftfilter i bilen. Detta är ett enkelt gör-det-själv modifiering som inte tar mycket tid, men kan ge dig stora fördelar. Gå till din lokala delar butik och be dem hjälpa dig att välja ut rätt filtermodell luft för din bil. En fördel med mer än 10 procent förbättring i bränsle körsträcka kan ses som ett resultat av denna enkla förändring.
2

Installera lättrullande däck på din bil. Det finns två huvudtyper av friktion som din bil har att brottas med när i rörelse. Detta är den friktion som den genererar från luft som strömmar över bilen och den friktion som skapas genom kontakten mellan däcken med vägen. Däck med lågt rullmotstånd hjälper till att reducera mängden motstånd som bilen erfarenheter genom däcket till markkontakt. Resultatet är förbättrad gas körsträcka. Green Seal rapporterade en förbättring av två miles per gallon i en Ford Focus när man testar lättrullande däck.
3

Ta bort takräcket från bilen. Takräcken skapar luftmotstånd som gör din bil kräver mer energi för att flytta den över en given sträcka. Såvida du faktiskt använder takräcket att bära något som inte kan förvaras inne i fordonet, är allt den gör minska din gas körsträcka. Om du har ett takräcke som är svåra att ta bort på egen hand helt, kommer även ta bort tvärbalkarna och lämnar sidolistema på plats förbättra din körsträcka.
4

Installera en eftermarknad mätare bränsleekonomi. En mycket exakt mätare som ger avläsningar på bränsleförbrukningen hastigheten i din bil kan du utvärdera hur väl alla ändringar du gör på ditt fordon fungerar. Domare hur dina körvanor är verkställer din bränsleekonomi med mätaren. Körvanor kan vara en av de största faktorerna för hur mycket bränsle du förbrukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85294.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.