Hur man målar på omslag Vinyl Tire

Om ditt reservhjul är monterat på utsidan av din bil, är chansen att det är täckt med en vinyl däck lock. Dessa däck täcker är viktiga när det gäller att skydda dina däck från elementen, men ofta ser mycket vanligt och ointressant. På grund av detta, många människor tycker om att förbättra deras däck locket genom att måla en design eller logotyp på ytan. Detta kan vara ett roligt projekt att göra som en familjeaktivitet, eller som något man gör under helgen för att klä upp din bil lite. Saker du behöver
PencilWhite affisch boardScissorsAcrylic paintFine tip paintbrushSpray-på klarlack
Visa fler instruktioner
1

Besluta om design som du vill måla på vinyl däck locket . Detta kan vara en logotyp, ord eller bild som du vill rita fria händer. Det viktigaste är att helt enkelt bestämma i förväg vad du vill ha på dina däck locket så att du vet vad du ska måla.
2

Håll ett affischen styrelse mot däcket och använda en penna att spåra runt däcket. Använd en sax för att klippa ut cirkeln. Detta kommer att ge dig en verklig storlek yta att använda när man planerar utformningen av den design som du valde i föregående steg. Addera 3

Använd en penna för att rita designen på din affisch ombord utklipp. Radera och placera om designen om det behövs. Fortsätta att arbeta med det tills du har slutfört en design som passar i det tillgängliga utrymmet och ser bra ut för dig. Om du har en uppsättning av färgade pennor, kan du använda dem för att skugga på ritningen så att du har en bättre uppfattning om vad det kommer att se ut på däcket omslaget.
4

Köp ett sortiment av akrylfärger. Dessa kan köpas på antingen en färghandel eller en hobby butik. Många rabatterade återförsäljare, som Wal-Mart eller Sears, bär också en mängd olika akrylfärger. Du kommer att få bättre resultat från den färg som kommer i ett rör som skall pressas ut. Detta gör att du kan köpa ett sortiment av färger utan att ha en massa överblivna färg. Också köpa några olika storlekar av penslar, med en av dem som har en mycket fin spets.
5

ritprogrammet på din affisch ombord som guide, lätt skissa din design på vinyl däck locket med en penna. Detta kommer endast att vara synlig om du är på nära håll, men är endast tänkt att fungera som en guide när du målar. Vissa människor tycker att det är lättare att ta av däcket från av fordonet när teckning och målning. Dock bör däcket locket kvar på däcket så att det blir stram och i samma position som den blir när på fordonet.
6

Måla din design på däcket locket med dina färger och penslar. Om du målar en teckning eller logotyp så kan du måla frihand, med hjälp av din penna skisser som vägledning. Om du målar ord, till exempel en webbadress, då du kanske vill köpa en uppsättning av schabloner för att hjälpa dig måla perfekta bokstäver.
7

Låt akrylfärg tid att torka. Du bör vänta minst en timme. Efter att den har torkat kan du spraya en klarlack över hela däcket locket. Klarlack kan hittas någonstans att sprayfärg säljs. Detta kommer att skydda din design från att brytas ned av elementen, såsom kraftigt regn eller snö. Placera tillbaka däcket på din bil efter klarlack torkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82942.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.