Hur man installerar en Power Chip på en Power Stroke 7.3L

Installera en power chip på din Power Stroke 7.4L diesel truck är lika enkelt som att koppla in i ett eluttag. Dessa marker ökar prestandan i hela din lastbil effektområdet. De pluggar in i sub streck diagnostisk port - annars känd som OBDII-uttaget. Makten marker är avstämbara, vilket innebär att du kan enkelt växla från flera operativa lägen inklusive bränsleekonomi, bogsering och prestanda specifikationer tuning. Dessutom är inga verktyg krävs för installationen. Instruktioner
1

Ta makten chip från förpackningen och leta upp sub streck diagnostiska porten på Power Stroke 7.4L lastbil. Det ligger strax under lastbilens ratten. Det kan ha ett gummihölje som säger "OBDII." Ta bort den här luckan, om närvarande, genom att helt enkelt dra bort den från den diagnostiska porten med handen.
2

Anslut ström chip kabelnät i diagnostisk port, var noga med att orientera uttaget korrekt. Det kommer att glida på plats med ett hörbart klick eftersom chipet kabelnät låses på plats.
3

Kör ledningarna från ledningsnätet upp genom instrumentbrädan, eller längs sidan av instrumentpanelen, så att den inte interfererar med driften av Power Stroke 7.4L lastbil. Du kan stoppa in kablarna mellan paneler, som du hittar på sidan av instrumentpanelen när förarsidans dörr av lastbilen öppnas. Detta ger en mycket renare utseende till installationen.
4

Fäst monteringsplattan för Power Stroke programmerare chip uppfattning skärm till toppen av instrumentbrädan, precis till vänster om ratten. Monteringsplattan fäster på instrumentbrädan med dubbelsidig skumtejp. Placera plåten så att den inte hindrar din sikt över vägen, men är lättöverskådliga och kan nås snabbt att justera motorns inställningar under körning.
5

Installera programmerare uppfattning skärm på monteringsplattan. Anslut ledningarna-skärm på baksidan av skärmen Visa enheten för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87127.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.