Hur du ändrar Side Markers

Side markörer är en styling och säkerhet alternativ dyker upp på fler och fler bilmodeller , och inte bara de europeiska märken . Side markörer är små lampor som visas på sidan av ett fordon och arbetar tillsammans med de signaler fordonets tur . Detta sätt som ett fordon svänger , det finns minst tre punkter blinkande lampor längs sidan att fordonet svänger mot . Byta glödlampor sidomarkeringsljus är ibland nödvändigt eftersom de kan bränna ut och sluta arbeta . Detta skapar en farlig situation som bör åtgärdas så snart som möjligt . Ändra side markörerna på någon bil är inte svårt och kan utföras på några minuter . Saker du behöver
Fickkniv
Phillips skruvmejsel
Nya ​​lampor
Visa fler instruktioner
1

Undersök ljuset sidomarkeringslampa att du ska ändra och hitta två små plast flikarna på vardera sidan av linsen .
2

Använd fickkniv att smälla flikarna över , avslöjar en Phillips skruv under den. Använd skruvmejseln för att ta bort skruven och skjut sedan markören bort .
3

Dra ljuset ur sidomarkeringslampa linsen och ersätta med en ny. Sätt tillbaka kablaget och skruva sedan sidomarkerings tillbaka på sidan av bilen . Använd fickkniv att glida plastflikarna på plats igen och slå på belysningen för att se till att de fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83242.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.