Hur man målar flaggor på en bil

Måla flaggor på en bil kan lägga en personlig prägel, göra ett politiskt uttalande, eller helt enkelt lägga lite mer färg till en grå bil. Se till att din bil är ordentligt rengjord och torr innan du börjar processen och ta massor av tid med prep arbete att se till att flaggorna kommer ut bra och sista år framöver. Håll alla måla matrester på handen i tättslutande behållare för touch-ups senare om din flaggor repas eller skadas på annat sätt. Saker du behöver
Bilder av flaggor
Pen
stort papper
Rak kant
Måttband
Acetat ark
X-acto kniv band
Maskering
320 grit sandpapper
Damp rag
vit grundfärg
färg spruta
Färgade auto målar
Visa fler instruktioner
1

se bilder på flaggorna du vill måla och rita ut dem på papper på exakt storlek du vill ha dem på din bil, med en rak kant. Du kan mäta mellan punkterna på flaggan bilden och multiplicera dem att hålla ritningen i lämplig skala. Till exempel, om ränderna på en flagga är 1/4 tum bred och 3 inches lång på bilden du arbetar från och du vill ha dem fem gånger större på din bil, multiplicera varje mätning med 5 för att få ränder som är 1 1 /4 tum breda och 15 inches lång för din bil, använda samma formel för varje mätning på att flagga
2

Mark där varje färg går på flaggan ritningen genom att placera de tre första bokstäverna i varje färg. i lämplig plats, t.ex. "Gul" för gult och "Blu" för blått.
3

Lay ett acetat lakan över ritningen och spåra konturerna av flaggan på den. Sen spåra ytterkanten av varje avsnitt i en enda färg, som varje vit stjärna eller grön rand. Avlägsna acetat från ritningen och klipp ut varje avsnitt. Detta kommer att skapa en mask för att enda färg, blockerar färgen från att träffa alla andra delar av flagga eller din bil. Upprepa processen för varje färg i din flagga.
4

Placera en rektangel maskeringstejp runt konturerna av där du vill att flaggan ska gå på din bil, mäter noga så det passar med din flagga ritningar . Slipa försiktigt färg inuti denna rektangel för att avlägsna eventuell täckfärg och jämna ut färgen ytan.
5

Tape tidningen runt rektangeln för att hålla färgen bort resten av bilen, sedan tillämpa vit grundfärg med en färg spruta för att fungera som ett baslack för din flagga. Den vita kommer att tillåta de andra färgerna förblir renare när målas ovanpå det, i motsats till att måla direkt över bilens nuvarande huvudsakliga färg om det är något annat än vitt.
6

Rikta din acetatark med bakgrundsfärgen så att konturerna av flagg matchar din tejpade rektangel exakt. Tejpa acetat till bilen och spraya färg för det avsnittet på genom att svepa strålen över acetatark.
7

Avlägsna acetat och låt färgen torka ordentligt, sedan upprepa med nästa färg, arbeta från bakgrunden till förgrunden av flaggan om den har skiktade färger, exempelvis vita stjärnor på blå fält.
8

Ta bort tejpen och tidningen när alla lager är klara och applicera ett skikt sealer till hela bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84174.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.