Hur man använder en Automotive Toggle Switch

Automotive vippströmbrytare är enkla brytare som öppnar eller stänger en krets. Dessa används ofta för att styra flödet av el till extraljus, ljudsystem eller andra elektroniska enheter som inte kräver ström hela tiden. Det finns många olika typer av vippströmställare, inklusive rocker, tryckknapp och multi-val switchar. Samtliga arbetar genom att öppna eller stänga en krets beroende på positionen hos omkopplaren. Saker du behöver
vippströmbrytare fräsar
Wire
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln till den positiva polen på bilens batteri.
2

Hitta kraften kablage för den enhet du vill styra med en vippströmbrytare.
3

Skär den negativa tråd, band båda ändarna och ansluta varje ände till de två terminalerna på baksidan av omkopplaren. Gör detta genom att vrida de exponerade ändarna av avskalade tråd och utfodra dem genom det lilla hålet i uttagen på baksidan av switchen. Du kan behöva montera brytaren innan du ansluter kablarna, beroende på applikation.
4

Kontrollera att ledningarna på baksidan av växeln inte vidrör varandra, men bara de terminaler växeln. Täck varje terminal och tråd med lite eltejp.
5

Sätt tillbaka batterikabeln och testa switch för funktionaliteten. En position kommer att vara avstängd och den andra på. Om du önskar att byta position för att vara motsatsen (dvs. så vidare är avstängd och off är på) antingen slår på strömbrytaren runt eller koppla bort batteriet igen och vända anslutning av trådarna på baksidan av omkopplaren, sedan installera igen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87295.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.