Hur man målar stänkskärm nödraketer

Fender nödraketer lägga ett distinkt utseende till din bil och ger lite extra täckning för fordon som har bredare däck. Många fabriken och eftermarknaden facklor finns tillgängliga och de flesta är gjorda av polyeten plast. Måla dem kan vara en utmaning eftersom färger inte alltid stå upp bra på plast. Det finns vissa färger på marknaden nu som är utformade för att arbeta specifikt på plast och med hävdar att binda med det. Kolla din lokala Biltema eller hemma center för att hitta dessa färger. Saker du behöver
Soap
Vatten
Sponge
Ammoniak baserad renare
mjuk trasa
målare tejp
maskeringspapper
Paint
Visa mer Instruktioner
1

Tvätta fender facklor med en mild tvål och vatten för att avlägsna smuts, damm eller andra föroreningar. Smuts eller damm kvar på flare kommer göra att färgen flagnar och skal.
2

Torka facklor noggrant med en mjuk trasa. Rengör ytan på flare som du kommer att måla med en ammoniak-baserade rengöringsmedel för att ta bort plast behandlingar eller växer.
3

masken områdena kring facklor med målartejp och maskeringspapper att hålla överflödig färg bort kroppen av ditt fordon. Målartejp och maskering papper kan köpas i färgen departementet din lokala hem center och är mycket säkrare att använda på fordonets yta än den äldre maskeringstejp och tidningar.
4

Applicera färgen till flare med en långsam, svepande rörelse. Du vill använda två eller tre tunna lager på facklor för att undvika körningar eller slapp måla.
5

damm eller dimma första lager färg på flare sedan låta det torka i ca 30 minuter. Kontrollera anvisningarna för särskilda torktider för färg du valt för ditt projekt.
6

Fortsätt lägga rockar tills du har uppnått den färg och täckning du vill ha på dina nödraketer. Kom ihåg att låta varje lager torka innan du lägger på nästa lager.
7

bort maskeringen från fordonet och låt facklor torka i 24 timmar för att helt bota färgen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83527.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.