Om BMW Performance Chips

Idag i "generation Y" eran nästan allting körs via datorsystem och bilar är inget undantag. BMW prestanda chip är bevisat att öka hästkrafter och bränsleekonomi av de mest eliten kommersiella fordon på marknaden idag. Historia

Skapandet av prestandahöjande chip startade med framsteg inom rymdforskningen teknik och så småningom blev en tillgänglig tillsats för bilindustrin. Utvecklingen av BMW Performance chip-teknik över tid har lett till utvecklingen av varumärken som ger mer kontroll över den fysiska driften av fordonet till ägaren. Sedan tillkomsten av prestandahöjande chips, BMW ägare har nu möjlighet att skräddarsy sina fordon "drift till sina exakta specifikationer.
Funktion

huvudsak funktionen hos BMW Performance chip är att ge föraren mer kontroll över hennes fordon, särskilt efter ett stort antal modifieringar och uppgraderingar har gjorts till olika delar. Till exempel, skulle tillägget av BMW M5 touring högpresterande bromsar till ens sportpaket kräver ett fordon med den extra hästkrafter som en prestanda chip ger. Modifieringen är inte obligatoriskt, men vissa BMW entusiast kan hävda de nya bromsarna skulle gå till spillo utan extra hästkrafter. Föreställningen chip fungerar som mellanhand mellan BMW-motor och ECU (Engine Control Unit) för att diktera den exakta graden av acceleration, genom justeringar av vridmoment och bränsle utgifter. Den mest enkla uppgraderingen tar kontroll över tändinställningen, dikterar hur mycket bränsle som sprutas in i varje cylinder och reglerar ventilerna.
Installation

Installation av en BMW prestanda chip beroende på märke, men det mest bekväma typen installeras genom handskfacket, genom att skruva av locket till ECU lådan, och ersätta beståndet chip med uppgraderingen. Detta är en mycket enkel procedur som tar vanligtvis inte mer än 30 minuter. Mer komplicerade uppgraderingar kräver hjälp av en mekaniker.
Typer

andra typer av BMW Performance chip inkluderar de som är installerade genom ändringar av ECU lådan och motorn, bara motorn, precis bränsleinsprutningssystemet eller alla tre. Eftersom det finns många märken av prestationshöjande utrustning som finns på marknaden är det verkligen upp till konsumenten vilken väg de vill ta in modifiera sina fordon.
Varning

Medan många världsledande företag marknadsför sina prestandahöjande chip hävdar att förbättra bränsleekonomin och samtidigt öka hästkrafter, vissa kräver oundvikligen konsumenterna att ändra nivån på sin gas intag från vanliga till bidraget. Vissa konsumenter gör också misstaget att köpa chips avsedda för diesel eller V10-motorer istället för deras kommersiella fordon. Det är mycket viktigt att se till att den marker du köper ger de exakta inställningar som du söker. Till exempel, vissa företag ta mer betalt för marker som gör att motorn fungerar bättre i kallt väder, om du vet att du inte kommer att resa när det är kallt och bara söka förbättrad bränsleekonomi och ökad hästkrafter, skulle det vara klokt att se till att detta är vad du köper. Om du är osäker kan du kontrollera genom att ringa till kundtjänsten på den webbplats från vilken du beställa produkten.
Missuppfattningar
p Det är en stor missuppfattning att det är säkrare och billigare att köpa prestanda uppgraderingar från en återförsäljare eller beställa dem online från fabriken. Sanningen är deras finns flera bil modifiering företag som kommer ut med sina egna varumärken av prestandahöjande chip som kan vara mer bekvämt beställas direkt från chipet tillverkarnas webbplatser och de är mycket billigare än något du kan hitta genom fabriken.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94905.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.