Hur installerar jag en elektrisk broms Hook-Up på en 1996 Ford F-150?

Installera en elektrisk broms hookup till din 1996 Ford F-150 att göra bogsering lättare. En trailer broms kontrollenhet kan du styra bromsarna på en släpvagn. Den har en ratt på framsidan som gör att du kan bestämma hur stark bromsarna på släpet drar när bromsarna på lastbilen tillämpas. Installera ett av en elektrisk broms hookup bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
Släpvagnsbromsventil controller kit
Själv Drill
skruv
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren och lokalisera sele släpvagnsbromsning till Ford. Det är en öppen kontakt med en vit etikett på slutet, oftast tejpade till en annan sele. Anslut släpvagn sele broms controller till denna plugg med händerna och köra den andra änden av släpvagnens broms controller sele på instrumentbrädan på förarsidan.
2

Hitta en plats på instrumentbrädan att montera trailerbroms controller där du inte kommer att stöta på det när du kör, men det är fortfarande tillgänglig för justering av släpvagn. Montera trailer fästet broms controller till instrumentbrädan med borr och självgängande skruvar.
3

Installera regulatorn släpvagnsbromsning till släpvagnens broms controller fäste med tumskruvarna som ingår i satsen. Anslut kabelstammen du körde i steg 1 på baksidan av trailern broms controller med händerna.
4

leta efter några hängande sladdar under instrumentbrädan. Bind dem upp till undersidan av instrumentbrädan med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86772.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.