Hur att byta en Honda eller Acura Motor

Att veta hur man byter en motor är en ovärderlig kompetens. Inte bara kan det spara dig tusentals dollar om du någonsin behöver det gjort, gör det du också att uppgradera din Honda eller Acura, och ger dig möjlighet att fixa andra fordon för vinst. Instruktioner
1

Besluta om motorn du vill ha för din Honda eller Acura. Besluta om det område du vill fokusera. Behöver du hästkrafter för gatan boost eller uthållighet för racing? Beställ den och alla delar som går med det. Tänk på de delar du kommer att återanvända eller byta med högre prestanda delar.
2

Gör en plan. Detta kanske låter dumt i en bil reparation, men en plan kommer att hjälpa dig att hålla på rätt spår och inte missar några viktiga steg på vägen. Gå vidare och skriva ut det här i ett dispositionsformat hänvisar till din reparationshandbok för detaljer. En stor resurs för att hjälpa dig att räkna ut vad du vill göra är "Sport Compact Car motorer och drivlinor" av redaktörerna för "Sport Compact Car Magazine" finns på MotorBooks.com.
3

Ta fabriken motorn. Rengör och märka alla delar du kommer att installera den nya motorn. Rengör och sälja eller delvis ut den gamla motorn. Skrota Kraftigt korroderade eller trasiga delar och avyttra vätskor lämpligt sätt och i enlighet med lokala och statliga lagar.
4

Montera den nya motorn, enligt särskilda riktlinjer, och fylla alla vätskor. Detta kommer att inkludera olja, kylvätska, transmissionsolja och spolarvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82911.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.