Hur man installerar en dragkrok på en Buick Rendezvous

Buick introducerade Rendezvous som en 2002 modell och producerat den genom 2007 års modell. Företaget heter sin nya bil en crossover stadsjeep, men den har en hel del gemensamt med en minibuss. En tvärgående monterade V-6 motor som sin drivkraft. Utöka den lastkapacitet på Rendezvous med släp. Eftermarknaden missöden är tillgängliga för installation på Rendezvous modeller som inte är utrustade med fabriken släp-bogsering paket. Viss borrning av fordonet underredet krävs för detta förfarande. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Exhaust hanger borttagning tång Sida 3/8 tum borr
Borrmaskin
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

krypa under baksidan av Rendezvous och lokalisera den bakre avgasröret och ljuddämparen hängare. Smörj gummit isolator på hangaren genom besprutning med penetrerande vätska. Håll ljuddämparen upp med en hand. Bänd gummit isolatorn utanför upphängningskonsolen med ett par avgas-hängare borttagning tång med den andra handen. Sänk ljuddämparen långsamt så att den hänger ner från underredet för att inte hindra installation av dragkrok.
2

Hitta de båda spåren i bakre änden av botten på varje rambalk. Dra fisken tråd som kom med dragkrok installation hårdvaran upp genom den bakre öppningen på en av rambalkar. Dra tråden genom ramen och ut den främre kortplatsen i skenan. Säkerställa lindade änden av fisken tråden hänger ner genom den bakre kortplatsen
3

Placera hålet i en bult blockera -. Medföljer dragkrok installation hårdvara - över gängorna i en av Hitch-bultar. Trä bulten på den lindade änden av fisk tråd. Dra den motsatta änden av den fisk tråd genom ramen så att trådar skjuter ut genom den främre öppningen i ramskenan. Upprepa proceduren för att installera en annan bult och block i motsatt ramlisten.
4

in de två återstående bultar och muttrar block in i den bakre skårorna i rambalkar. Säkerställa bult block vila plant på insidan av ramen järnväg och inte störa bult block, fastsatta på bultarna i de främre spåren.
5

Höj skumt i läge under fordonet. Rada upp de vertikala hål i hitch-flänsarna med bultarna installerade i rambalkar. Inte för att skjuta bultar in i rambalkar. Se till de vertikala monteringsflikar på den nedre änden av hitch göra kontakt med den främre sidan av plåt ändpanel av fordonet. Placera låsbrickor och muttrar över varje bult och dra åt dem med fingrarna.
6

Borra i fordonet gavel med 3/8 tums borr installeras i en borrmaskin genom de fyra hålen - två på varje sida - i vertikal montering fliken på skumt. Placera platta brickor under de fyra återstående hitch-bultar. För in bultarna genom de borrade hålen i den bakre sidan av ändpanelen och genom hitch montering fliken hål. . Placera låsbrickor och muttrar över bultarna och dra åt dem med fingrarna
7

Dra åt alla åtta hitch-bultar och muttrar med en momentnyckel till täthet anges av dragkrok tillverkaren - oftast 20 till 120 fot-pounds, beroende på diametern av de bultar som medföljer hitch.
8

Höj ljuddämpare med en hand. Arbetet gummi isolator över läppen i upphängningskonsolen med avgas tång hängare borttagning. Släpp ljuddämparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.