Hur man installerar dörrfabrik Chrome Handtag på en 2008 Silverado

Biltillverkare, som regel, bygga karosser från utsidan i. Även med ett så mångsidigt utbud som Silverado, det finns fortfarande mycket mer interiör alternativ än yttre sådana. Så, är det rimligt att biltillverkare som GM skulle vänta ända till slutet för att installera saker som säten, konsoler och dörrpaneler. På precis samma sätt, måste du arbeta inifrån och ut för att ersätta den yttersta posten: dörrhandtaget. Saker du behöver
Skruvmejslar Review, en vass hacka eller syl
Hylsnyckelsats
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Slide din vässade pick eller syl under triangulära panelen förlängningen bakom backspegeln mount. Två klämmor säkra denna förlängning till dörrkarmen, och en tredje snäpper dörrpanelen. Du kan välja att använda en extra hacka eller skruvmejsel för att hjälpa dig ta bort panelen utan skador. Avlägsna beklädningsdetalj bakom inre dörrhandtaget. Du kommer att se ett litet hack i botten av trim panel, inuti skåran är en hållare flik som låser panelen till dörren panelen. Skjut in skåran och sedan uppåt för att frigöra hållaren. Dra panelen ut från botten och lossa de två hållarna upptill. Bakom detta trim panel kommer du att se en 10 mm bult, ta bort det
2

Dra din dörr låset i upplåst läge, och titta mot botten på låsknappen.. Du ser huvudet av en liten, fyrkantig tapp. Detta stift säkrar låsvredet till låsstången, och den är avsedd att bytas. Men genom att använda en mycket vass plockning, bör du kunna dra tappen utåt utan att skada den. Dra reglaget bort efteråt. Pop makten fönstret brytaren trim och montera upp och ut genom dörren panel med ditt val, och koppla ur selen fönstret switch. Titta bakom dörren dragremmen, ser du en plast beklädningsdetalj. Hoppar ut med ditt val att exponera de två skruvarna bakom det. Ta bort dem.
3

Arbeta ditt val eller en skruvmejsel i ytterkanten av dörrpanelen, och bänd försiktigt upp på de clips som håller fast den dörren. Dra utåt på panelen för att koppla ett klipp i taget. När du har dem alla, mycket försiktigt lyfta dörren panelen fritt av fönstret kanalen. Var försiktig, eftersom det är mycket lätt att bryta kopplingen dörrhandtag inuti. När du har panelen ut tillräckligt långt, tryck de båda låsflikarna som håller fast handtaget koppling till handtaget. Ta bort dörrpanelen och anslut strömmen fönstret växlar tillbaka i selen. Du behöver dem för att höja och sänka fönster medan du åt fästena dörrhandtag.
4

Ta gummigenomföringarna i dörrkarmen för att komma åt skruvarna på baksidan av den yttre dörrhandtag, och placera fönster så att du kan komma åt dem. Ta bort låset stången från hålet i den befintliga yttre dörrhandtag, och ta försiktigt bort fästena på baksidan av dörren handtaget. Ta bort fästena är inte svårt, men du måste vara noga med att inte släppa dem i dörrkarmen när du tar bort dem. De kan vara jobbigt att fiska ur botten av dörrkarmen.
5

Installera det nya handtaget är den omvända för flytt. Skjut den nya, kromade handtag på plats och installera fästen. Dra dem till 80 tum-pounds, och installera stången dörrlåset. Koppla av strömbrytarna fönster och lyft luckan på plats. Återanslut dörrhandtaget pull koppling, sänk tillbaka panelen i fönstret kanalen och tryck klippen tillbaka in i dörrkarmen med handflatan. installera dörrpanelen skruvarna en åt dem till 80 tum-pounds. Pop alla paneler på plats och montera ratten dörrlåset. Tryck fyrkantiga stift tillbaka in i låsvredet för att låsa den på låsstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89730.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.