Vilka störningar Montera 2000 Yamaha Venture Royal?

Designad för att likna klassiska stel ram motorcyklar, har 2000 Yamaha Venture Royale en luft förladdad endämpare i mitten av ramen, som du kan ersätta med standard lager eller eftermarknaden delar, som tillåter för ökad justerbarhet och anpassa till förarens preferenser. Byta stötdämpare på Venture Royale

Byta chocken på Venture Royale är en komplicerad och långdragen jobb som kräver avlägsnandet av cykelns bakhjul. Eftermarknad chocker som den progressiva 465 och EMC Monoshock är konfigurerade för enklare åtkomst och justering, men ersätter denna central del görs bäst av en kvalificerad mekaniker.
Original utrustning och eftermarknad Options

OEM chocker för Venture Royale erbjuder ett ekonomiskt alternativ, men med begränsade alternativ för anpassning och justering. Eftermarknad alternativ såsom Metric Cruiser och 420 Progressiv möjliggöra justering, upp till 1 tum lägre än lager, och alternativ för enklare åtkomst.
EMC Monoshock

Med en slang monterad hydraulisk justering för enkel åtkomst, gör EMC Monoshock för anpassad tweaking av fjäderjustering - dess längd kan justeras upp till 12 mm lägre än lager. EMC Monoshock har också en justerbar studsmatta, vilket möjliggör finjustering för individuella preferenser och finns för både 1999 och 2000 modellerna. Addera Progressive 465 Monoshockx

Made in USA, har 465 Progressive en intern kväve blåsa med en fem-läge justerbar rebound. Fullt renoveringsbar, justerar 465 Progressive till 1 tum lägre än optionsprogram mer anpassning. Den 465 Progressive är tillgänglig för runt $ 500 från stora motorcykeldelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89445.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.