Hur du ändrar Grill på en 1999 Honda Civic

Hondas älskade Civic har alltid varit en stöttepelare i import kompakt bil gemenskap, tjäna sig en häpnadsväckande samling av eftermarknaden godsaker som är avsedda att hjälpa den relativt obemärkt maskinen stå ut från mängden. Nästan varje del av Civic kan modifieras på något sätt, för både estetiska och prestanda ändamål. Även 1999 Civic främre gallret kan bytas ut för något med mer stil. Att göra så kräver avlägsnandet av den främre stötfångaren, men detta bör inte avskräcka dig från att närma jobbet. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Automotive Trim borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Drill Scribe hotell med 1/4-tums bit
Visa mer Instruktioner
1

Höj Civic huva och lyfta framhjulen från marken, med hjälp av en hydraulisk domkraft. Placera pallbockar under ramen rälsen, strax bakom framhjulen, sedan sänka Civic på läktaren.
2

Bänd ut klippen längs toppen av gallret, med en bil trim borttagningsverktyg. Skruva ur de två skruvarna som håller kanterna på främre stötfångarhöljet på insidan av hjulhusen, med en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna från undersidan av stötfångaren, lyft sedan stötfångarhöljet och bifogade galler bort från fordonet.
3

Vrid luckan främre stötfångare runt tills du kan se insidan . Ta bort skruvarna som håller gallret på plats. Tryck in gallret framåt och ut ur stötfångarhöljet att lösgöra klippen längs botten av grillen.
4

Håll den nya grillen mot stötfångarhöljet. Jämför placeringen av monteringshålen på både den nya grillen och stötfångaren. Om monteringshålen inte rada upp, markera mitten av de nya monteringshålen med en skriftlärd.
5

bort gallret igen och borra en kvarts tum hål i varje ritsade plats. Hoppa över detta steg om fästpunkterna redan anpassats.
6

Placera den nya grillen över stötfångarhöljet och tätt åt skruvarna. Sätt tillbaka den främre stötfångaren på Civic, börja med skruvarna i båda hjulhusen. Dra åt skruvarna under den främre stötfångaren täcka, tryck sedan de plastclips på plats längs den övre delen av grillen och stötfångarhöljet. Stäng huven och sänk Civic till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89731.html

Previous:
Next: No

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.