Hur Wire jag Trailer Lights till en 1993 Toyota T-100?

Anslutning av 1993 Toyota T100 pickup för trailer lampor är möjligt genom en "T"-koppling. Dessa kontakter är tillgängliga från de flesta bildelar butiker. Ledningarna Projektet bör inte ta mer än 30 minuter. Saker du behöver
Dedicated "T"-koppling
kryssmejsel
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Använd en Phillips- skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller linsen på förarsidan baklyktan på plats. Ta bort objektivet och lägg åt sidan.
2

Använd samma skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller klustret kroppen till sidovägg pickup sängen. Ta klustret kroppen.
3

Dra terminalen flera kvarter från baksidan av klustret kroppen och ersätta det med den kvinnliga sidan av "T"-koppling. Tryck ned anslutningsklämman flersegment-på den manliga sidan av "T"-koppling. Släpp den platta fyra stift hitch terminal genom ljuset klustret mottagaren i sidoväggen, och mata den inåt och nedåt tills den kommer ut ur åtkomstporten i botten av sidoväggen.
4

Installera klustret kropp och objektiv genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.
5

Route de fyra ledartrådarna från åtkomstporten längs den bakre ramen tvärbalk under flaket tills platta fyra stift hitch terminalen är intill den bogsera paket. Fäst kabeln på plats med hjälp av plast buntband ungefär var 10 inches. Lämna ungefär sex inches av lös tråd mellan skumt terminalen och banden zip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89253.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.