Hur man installerar en glasfiber Body Kit

Body kit är ett enkelt sätt att göra om utsidan av din bil och ge den ett helt annat utseende, utan att behöva göra stora ändringar. Installera ett bodykit kan vara ganska lätt, men det kräver lite tålamod att göra ordentligt, annars blir det inte passar riktigt och ser hemskt. Det här jobbet kan ta allt från två till fem timmar, beroende på hur komplex satsen är och vilken typ av fordon. Saker du behöver
Glasfiber kropp kit
Assistant Review Borr med Phillips huvud fäste
Gängpressande plåt skruvar
120-grit sandpapper
Visa fler instruktioner

1

Håll den främre stötfångaren av bodykit på botten av den främre stötfångaren av fordonet med hjälp av en assistent. Titta och se om kroppen kit passar bra på stötfångaren. Om det finns några oegentligheter eller problem med pjäsen, sand det med ner 120-slippapper.
2

Borra plåtskruvar genom kroppen kit i stötfångaren, var noga med att montera skruvarna i framskärmen eller annat område som inte är skadlig för den övergripande utseendet på bilen. Upprepa steg 1 och 2 för den bakre stötfångaren delen av kroppen kit.
3

Håll sidopanelen till bodykit till sidan av fordonet med hjälp av din assistent. Detta är en lång bit, och du vill vara säker på att det är rakt och passar ordentligt innan du skruvar fast den. Återigen, om du hittar några oegentligheter, sand ut dem med sandpapper och sedan testa passformen igen. Skruva fast panelen på fordonet med hjälp av skruvarna plåt och borra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88042.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.