Kan jag ha en tonneau täcka på en Dodge Ram med störtbågar?

Det finns en mängd olika eftermarknaden uppgraderingar du kan köpa för att förbättra och anpassa utseendet och funktionen hos din Dodge Ram lastbil. Dock kommer inte alla dessa komponenter fungerar tillsammans i harmoni på ditt fordon. I själva verket kan vissa uppgraderingar ersätta helt eller förskjuta en annan uppgradering eller förändring. Storskaliga poster såsom tonneau omfattar, barer rulle, verktygslådor och husbil skal är allt i denna kategori. När du väljer objekt som dessa för din lastbil, kan du behöva göra val i fråga om stil, form och funktion. Tonneau Covers

insynsskyddet är utformad för att täcka botten av en lastbil för att skydda lasten från fukt, spill och stöld. Tonneau täcker kan vara gjord av hårda och mjuka material och finns i olika längder och stilar. Det grundläggande konceptet för ett insynsskydd är att den är bunden till sängen av en lastbil, antingen direkt bakom förarhytten eller direkt bakom verktygslådan, och sträcker sig hela vägen ner till bakluckan, helt täcker det öppna lastutrymmet.

störtbågar

störtbågar är typiskt monterade i bädden med en lastbil, direkt bakom hytten. Störtbågar ursprungligen var avsett att bidra till att förbättra den allmänna stabiliteten och minska skador på ett fordon i händelse av att den oavsiktligt rullades över under användning. Men de flesta störtbågar som används idag, särskilt i stora rejäla lastbilar såsom Ram, tjänar mestadels kosmetiska ändamål. Störtbågar är ofta utrustade med extra belysning för fordon som regelbundet reser off road.
Störtbågar och Tonneau Covers Oberoende
p Det finns ett brett utbud av både störtbågar och tonneau täcker tillgängliga för att passa praktiskt taget alla märken och modeller av Dodge Ram. Det kommer inte vara ett problem att hitta någon av dessa delar av utrustning i storlek, form och färg du tycker är mest attraktiva på din bil.
Störtbågar och tonneau covers, tillsammans

Du kommer att ha en svår tid att hitta en störtbåge som kan installeras i samband med ett insynsskydd. Dessa poster är mer eller mindre installerade på samma plats, men de brukar inte överlappar väl.

Men det finns några företag som gör tonneau täcker som kan modifieras för att passa runt störtbåge, men du riskerar så att vatten i när du ändrar den. Det finns också modifierad roll-bar, Insynsskydd församlingar som presenterar en partiell störtbåge som fäster den övre delen av insynsskyddet snarare än sängen av lastbilen.
Överväganden
p Det är tekniskt möjligt att montera både ett insynsskydd och en störtbåge på din Dodge Ram, men det kan inte vara värt kostnaden och ansträngning du kommer att behöva gå igenom för att göra det. Den genomsnittliga insynsskydd kommer inte att fungera med en störtbåge på din Dodge och du måste göra strukturella ändringar ena eller båda objekt för att få det att fungera. Modifieringar kan göra störtbåge eller insynsskydd ineffektiva på att utföra sin avsedda funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88982.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.