Hur man installerar Hood Pins på en bil

Inget projekt en race-bil bild på din gata maskin som en uppsättning hood pins kan. Hood pins utarbetades på 1960-talet för att hålla huvarna från poppar öppet på hot rods används för dragracing och andra höghastighetståg strävanden. Hood stift är fast monterad på fordonets främre struktur och skjuter ut genom hål som borrats på framsidan av huven. Låsa säkerhetsnålar sedan skjuts tråg små hål i toppen av huven stift, hålla huven från att komma öppnas oväntat. Saker du behöver
Skiftnyckel
Hood pin kit
Electric drill
Blandade borr
1/8-tums borr
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Montera de två metallfästen för rampens pluggar med befintliga skruvar och fästhål för bilens fästen radiator stöd, som finns på varje sida av motorrummet vid fronten. Ta bort fästbultarna i konsolerna radiator stöd genom att vrida dem i en moturs med en skiftnyckel.
2

skjut motljusskyddet stift parentes under hållarna radiator support, och se till att monteringshålen i både parentes line up och monteringshål för huven stiftet mot fordonets front. Ersätt de ursprungliga bultarna radiator support fingrarna bara för att möjliggöra anpassningar av huven stift senare.
3

Stäng huven. Borra genom huven från undersidan med en borrmaskin, med stiftet monteringshål i huven stiftfästet som mall. Upprepa detta steg för båda sidorna av den främre delen av huven.
4

Öppna huven igen. Sätt en huv stift i monterings hålet i konsolen du installerade tidigare. Säkra låspinnen med en mutter gängad på undersidan av fästet och dras åt med en skiftnyckel i medurs riktning. Upprepa detta steg för att installera stiftet på den andra konsolen.
5

Stäng huven försiktigt och kontrollera justeringen av huven stift i hålen du har borrat in i huven. Flytta fästena för hand efter behov så att rampens pluggar är centrerade i de borrade hålen. Öppna huven och dra åt kylarens bultarna fästet med en skiftnyckel i medurs riktning.
6

Stäng huven. Skjut metall cirkulära trim plattor över motorhuven stiften så att de vilar på ytan av huven. Borra genom monteringshålen i trim plattorna och i huven med en 1/8-tums borr monterad till en elektrisk borrmaskin. Säkra de trim plattorna med 1/8-tums skruvar drivna i monteringshålen med en Philips skruvmejsel i medurs riktning.
7

Skjut stiften låsande säkerhet genom de små hålen i toppen av huven stiften tills de klickar på plats. Dra stiften ut när det blir nödvändigt att öppna huven i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88297.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.