Dragkrok Installation på en Ford Explorer

Ford Explorer SUV debuterade i 1991 års modell. Det kom till platsen precis som stadsjeepar höll på att förvandlas från en nischmarknad till en stor försäljningsframgång ankare för de flesta tillverkare. Explorer var utformad för att ha alla bekvämligheter i en bekväm varje dag bil samtidigt erbjuda möjligheter som normalt bara finns på nyttofordon och lastbilar. Utforskaren har haft ett flertal större och mindre re-design sedan den infördes, kommer så specifika dragkrok monteringsanvisning variera beroende på årsmodell. Sedan början men har dragkrokar monteras enkelt på den främre stötfångaren fäste ram. Saker du behöver
Explorer dragkrok kit.
Wrench
Hylsnyckelsats
stor skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Titta under främre stötfångare och lokalisera de två fästet bildrutor på vardera sida som fäster stötfångaren till fordonets ram. Kontrollera att bulten hålbild matchar på monteringen änden av dragkrokar som medföljde satsen.
2

bort endast de bultar från stötfångarfästet som behövs för att montera dragkrok . Vanligtvis kommer detta att vara tre på varje sida.
3

Montera dragkrok så att kroken på varje sida är vänd uppåt. Re-säkra bultarna som du tog bort, bara med dragkrokar nu monterade på ramen. Kitet du använder kan innehålla något längre bultar för att tillgodose den ökade bredden av den kombinerade stötfångaren ramfäste och dragkrok monteringsram. Använd brickorna som medföljer satsen och dra åt skruvarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89310.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.