Hur ansluta släpvagnskablage till en Jeep

De flesta lastbilar och stadsjeepar har bogsering kapacitet, men även om du kan dra lasten fysiskt, kan du inte göra det lagligt utan korrekt kabeldragning. De flesta stater har lagar som kräver släpvagn som dras av ett fordon att ha bromsen, vrid och vända lampor som fungerar tillsammans med bilens ljus. Lyckligtvis har många företag har kablage som gör ledningarna jobbet lätt. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Jeep Wrangler, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Fordonsspecifika trailer kabelstammen
platt skruvmejsel
Drill
plåtskruv
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Placera dig själv under den bakre stötfångaren av Jeep, strax bakom en av de bakre hjulen. Det finns en plastpanel direkt bakom stötfångaren hålls på plats med en plastklämma. Ta klippet med en platt skruvmejsel och placera panelen åt sidan.
2

Koppla beståndet sele bakljus ledningar för hand och dra isär. Sätt i fordonsspecifika kabelnätet i lager bakljus sele i båda ändarna, skapa ett "T" i ledningar. Kör resterande ledningar till den andra sidan av fordonet och upprepa steg 1 och 2.
3

Lokalisera den vita ledningen med ringkabelsko på fordonets specifika släpvagn sele. Infoga en självgängande skruv in i ringen terminalen och skruva in den i ramen med borren.
4

tillbaka plastskydden nära fender väl med hjälp av lager clips kör sedan överskottet ledningar från trailern utnyttja mot skumt. Säkra överflödig kabel till ramen och lifta med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88202.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.