Hur man installerar Stänkskydd på en 1990 Toyota 4x4 Truck

Den 1990 Toyota Pickup, även känd som Toyota Truck, var en medelstor pickup känt för sin hållbarhet och terrängegenskaper. Som med de flesta Toyota fordon, den har en dedikerad eftermarknad gemenskap och många delar prestanda tillgängliga för det, inklusive stänkskydd. Stänkskydd är ett bra komplement till alla lastbilar, i synnerhet lastbilar som ofta används i regn, snö, lera eller off-road förhållanden. De förhindrar skräp och föremål från att sparkas upp av hjulen och skadar kroppen eller underredet av lastbilen. Saker du behöver
Ström borr
Drill som matchar storleken på skruvar medföljer stänkskydd
skruvmejsel av samma storlek och utformning av skruvar medföljer Stänkskydd
Assistant (valfritt men oerhört hjälpsamma)

Visa fler instruktioner
1

Park Toyota trucken på ett jämnt underlag.
2

Passa in en av stänkskydd bakom aktuellt hjul. Har en assistent håller klaffen på plats, eller håll den på plats själv med ena handen om du inte har en assistent. Addera 3

Borra ett hål i toppen som penetrerar både leran flaxa och hjulet väl med hjälp av en borrmaskin. Se till att du använder en borr som passar storleken på skruvarna som används för att ansluta stänkskydd till fordonet. Om du inte har en assistent, se till att hålla den markkappan så stilla som möjligt för att se till att hålet är rak.
4

Borra ett hål i den nedre regionen av stänkskydd som linjer upp över hjulhuset. Använd samma hårdvara och tekniker som användes för att borra hålet i steg 3.
5

Sätt de medföljande skruvarna i de två hålen som borrades. Dra åt dem med en skruvmejsel. Vissa stänkskydd kit använder fler än två skruvar per flik. Borra så många hål som tillverkaren av stänkskydd regisserar.
6

Upprepa steg 2 till 5 för ytterligare stänkskydd som du vill installera.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89065.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.