Hur man installerar Under Glow på din bil

Installera ett underglow kit till din bil är en stor visuell uppgradering som är säker att tilldra uppmärksamhet vid nästa bilshow. Den underglow kit kommer att innehålla alla nödvändiga kablar och monteringsverktyg. Kabelanslutningar för de flesta kit sprang i sekvens, vilket innebär en enda tråd löper från kontrollboxen till det första ljuset, från slutet av det första ljuset till den andra och så vidare, tills tråden från det sista ljuset (normalt på passagerarsidan) återgår till kontrollboxen. Det kommer också att bli nödvändigt att installera en vippa i fordonet att vända de underglow lamporna på och av. Saker du behöver
Batteri Drill skiftnyckel hotell med skruvmejsel bilagor
Borr satt
Visa fler instruktioner
1

Öppna underglow satsen och lägg ut lampor där de kommer att montera på fordonet. De två längre lamporna kommer att montera under fordonets dörrar, och de kortare lamporna kommer att montera under främre och bakre stötfångaren. Lägg ut hårdvaran för varje ljus, liksom. Varje rör får två fästen och fyra själv-tejpning skruvar metall.
2

Lyft bilen huven och stödja den med huven-prop stav. Hitta en plats som lämpar sig för kontroll rutan, nära batteriet och fäst det med dubbelhäftande tejp. De negativa och positiva ledningarna skall vinklas mot batteriet, och de lätta kontakterna ska vara vända mot den bakre delen av fordonet.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln med batteriet skiftnyckel först, och därefter kopplas den positiva batterikabeln med batteriet skiftnyckel.
4

Montera underglow lysrören till botten av fordonet, börjar med den främre delen av fordonet. Håll ljuset röret på plats, placera fästena över lysröret och skruva själv tejpa skruvar genom fästet och in i bilen. Upprepa detta för varje rör tills alla fyra rören är monterade under fordonet
5

Öppna kabelsats för lysrör,. Kommer det att finnas fem trådar, alla med manliga ändar. Anslut ena änden av den första tråden i kontroll rutan och dra den till ljuset ansluten till den främre stötfångaren, koppla sedan in den i. Kör den andra kabeln från den motsatta sidan av den första ljuset röret till ingångsporten förarsidan lysröret. Kör den tredje viran från den motsatta sidan av förarsidan ljusrör till ingången hos den bakre ljus röret. Kör den fjärde viran från den motsatta sidan av den bakre ljusröret till ingången på passagerarsidan lysröret. Kör den femte kabeln från utgången på passagerarsidan lysrör till marken kontakten på styrdonet.
6

Säkra lysröret anslutning av kablar till botten av fordonet med de medföljande buntband. Montera inte trådarna på någon rörlig del, eller där de kan komma i kontakt med några rörliga delar. Håll alla sladdar minst 12 inches bort från fordonets avgassystem. Låt inte någon del av tråden för att hänga under fordonet.
7

Öppna vippströmbrytare och kabelsats. Bestäm vilken borr matchar storleken på vippbrytare monteringshylsa, och installera det borr till borrmaskinen. Bestäm var vippströmbrytare ska monteras, och sedan borra monteringshål. Skjut vippströmbrytare genom monteringshålet och fäst den genom att trä plastmutter över vippströmbrytare-montage hylsan tills det är för hand.
8

Lägg ut de två röda kablarna för vippbrytare . Tråden med säkringsblocket kommer att ansluta till batteriet (säkringen blocket kommer att vara nära batteriet), och den andra änden kommer att ansluta till vippbrytare anslutning A. Den andra röda kabeln (utan säkring block) kommer att ansluta från toggle kontakt B till kontrollboxen. Lokalisera var kabelstammen in i fordonet genom eld väggen, och skjut båda vippan kablarna genom gummigenomföringen. Anslut sammansmälta till plint A, och anslut änden av den icke-smält till plint B. Anslut den icke-smält kabeln till den positiva kontakten på styrdonet.
9

Anslut sammansmälta ledningen till den positiva batteripolen och pluspolen till den positiva batteripolen, använder batteriet skiftnyckel. Anslut den negativa kabeln från styrboxen till den negativa polen och anslut terminalen till den negativa batteripolen, använder batteriet skiftnyckel. Slå på vippbrytare att se alla lysrör är i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87799.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.