Sears lastbärare Instruktioner

Sears säljer några av de mest populära eftermarknaden bärare taket last som finns i USA. Den främsta orsaken till deras extrema popularitet är tvåfaldigt: de är mycket lätta att installera och underhålla, och de ökar lastkapaciteten med många moderna bilar med nästan 50 procent. Installera en Sears Cargo Carrier är ganska enkelt, när du identifiera vilken typ av fastsättningsanordning (U-bultsats eller Strap kit) kommer att krävas för märke och modell fordon. Sears U-bult satser är godkända för fabriken installationer och eftermarknadsinstallationer med några negativa effekter bil garanti. Saker du behöver
U-bultsats för ditt specifika fabrikat och modell fordon (tillgänglig på Sears) katalog Socket set (eller) katalog Crescent skiftnyckel set
Yardstick
Visa mer Instruktioner
U-Bolt Attachment
1

Parkera fordonet på en plan yta, bort från all trafik. Ställ din befintliga taket rack (om tillämpligt) så att den är i "standard"-konfiguration, med jämnt avstånd mellan alla stödjande lameller. Målet är att ge en stark, stabil yta på vilken taket transportören kommer att lägga.
2

Packa lastbäraren från dess emballage från fabriken, och sedan låsa upp din lastbärare med den medföljande nyckeln och se till att det är tom. En universell rem kit och garanti kommer att vara inne i en liten klar kuvert. Placera lastbärare ovanpå taket (eller takräcket) på din bil, och centrera den jämnt mellan de fyra takstolpe av fordonet. Försiktighet bör iakttas att inte skjuta lasthållare på målade taket på bilen, eftersom lackskador kommer att resultera. Sätt in U-bultarna
3

från tillämpliga u-bult kit, första runt stödstag i din taket rack, sedan upp genom hålen i botten av din nya taket bärare. Du kan behöva justera lamellerna på taket rack att rikta rätt med hålen i botten på transportören. Lossa alla taket lameller, sedan anpassa alla hål så att u-bultarna kan införas i bäraren.
4

Infoga en gummigenomföring, sedan en bricka på alla u-bultarna. Tillsätt sedan muttern eller vingmuttern och dra åt den bara. Med hjälp av en måttstock, mäta placeringen av bäraren så att den är perfekt centrerad på toppen av din bil, både framåt-och bakåt orientering och vänster-höger-orientering. Justera hållaren tills orienteringen är korrekt. Dra åt u-bultarna så att bäraren är säker, sedan åt taket översta lamellerna i bilens rack.
Strap Attachment
5

Fäst taket bäraren med en rem kit om metoden för installation är specificerad för märke och modell fordon. Börja med att rulla ner alla fyra fönster i fordonet. Installera en rem krok i regnet spåret ovanför varje dörr på fordonet. Center bandet hakar så att de gränsar till alla fyra hörnen av taket bäraren.
6

Separat gummilisten på vissa fordon (om tillämpligt) från taket sill, sedan in bandet hakar på sill intill de fyra hörnen av lastbärare, rikta sedan formning till den ursprungliga platsen. Fäst de övriga fyra lösa ändarna av banden till lastbärare s rem bilagefliken. Dra åt alla fyra banden ordentligt, vilket gör att ingen rem är märkbart hårdare än någon av de andra.
7

Kontrollera stabiliteten i lastbärare efter att det är fullt lastad med varor, så kolla transportören igen varje bränsle sluta medan den är i bruk. Periodiska justeringar av banden kommer att krävas efter att de initialt sträcka. U-bultar muttrar kan kräva skärpning periodvis på grund av vibrationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88763.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.