Hur man installerar ett tåg horn i en Tahoe

Kompressortuta är inte bara begränsat till tåg, pråmar och annan motordriven industriell utrustning. Du kan installera din egen uppsättning av luft horn och nödvändig utrustning som behövs för att driva dem på din Tahoe eller annat fordon med relativ lätthet. Med bullernivåer på över 120 decibel, kan dessa horn höras över stora avstånd. Om du vill få någons uppmärksamhet, kan du definitivt göra det med ett tåg horn. Saker du behöver
Borrmaskin skiftnyckel
Kombiset
teflonband
Multimeter
Visa fler instruktioner
Montering av Train Horn utrustning
1 < p> Montera lufthornen i önskad plats på din Tahoe. Borra ett 3/16-inch hål för varje främre fästet och en 7/16-inch hål för varje rear mount. Montera horn på plats med medföljande monteringsutrustning.
2

Leta upp en plan och säker installation område för din kompressor pump. Avståndet mellan pumpen och batteriet bör hållas på ett minimum för att bibehålla pumpens prestanda.
3

Koppla bort jordkabeln från batteriet. Montera pumpen kompressor i det valda området, med hjälp av den medföljande monteringsverktyg. Ta den orange kontakten i kompressorns inlopp, och sedan installera den avlägsna monteringen luftintaget.
4

Lokalisera en platt och säker installation området för luft tank. Montera enheten med den medföljande monteringsverktyg. Addera Installera luftslangar och Bussningar
5

Välj en monteringsbygel område mellan kompressor och luft tank. Borra ett 3/16-inch hål genom monteringsytan och skjut den själv-ankring slang fäste genom hålet. Dra ledaren slangen genom slanghållaren och tryck fästet klämma in i låst läge.
6

Anslut 1/4-tums slangdiametern ledare från kompressor till 1/4-tums NPT porten på översidan av lufttanken. Wrap Teflon tejp runt gängning för att förhindra läckage. Flytta inte inline backventil monterad ovanför vridbar montering när du installerar denna slang.
7

Wrap Teflon tejp runt gängorna på 1/4-tums till 1/8-tums NPT reducer bussning. Trä reducering bussning till en tillgänglig port på luften tanken, och sedan installera enheten tryckvakt på reducering bussning.
8

Installera banjo montering på utloppet av 1/2-tums luftventilen. Kör en 5/16-tums luftslang från varje luft horn till banjo montering. Se till att varje rad sätts fast i sina hålor.
9

Anslut luften hamnen ventilinloppet till luft tank, med 1/2-tums luftledningen och 1/2-tums direkt till 1/2-tums NPT M beslag. Installera avtappningskran i botten 1/4-tums NPT-port på luft tank, och installera säkerhetsventilen på en ledig 1/4-tums NPT-porten på tanken. Montera 1/4-tums NPT-proppen på den återstående NPT-porten.
Wiring Train Horn utrustning
10

Anslut en kondenserad 5-amp kabeln från batteriet till den intermittenta vippströmbrytare inuti fordonet. Koppla byta till den röda sidan av den elektriska luftventil, och sedan koppla den svarta sidan av ventilen till en tillgänglig mark.
11

Testa intermittent vippbrytare. Tryck på knappen och lyssna efter en lugn klick från elektriska luftventil.
12

Lokalisera tillbehöret tråd på din bil med en multimeter. Aktuella körningar genom tillbehör linje enbart när startnyckeln vrids till läge "ON". Skarva den lilla röda kabeln från tryckvakten till tillbehör linje.
13

Hitta ett annat tillbehör linje kan hantera en 26-amp belastning. Koppla den stora röda kabeln från tryckvakten på den 30-amp inline säkring, och sedan skarva kabeln som leder från säkringen till tillbehör linje.
14

Anslut den stora vita kabeln från tryckvakten till kompressor och anslut sedan den stora röda kabeln från kompressor till tryckvakten. Kör den svarta kabeln från kompressor till en tillgänglig mark.
15

Starta bilen och låt luften kompressorn går. Kompressorn kommer att fylla tanken med luft och stänga efter att ha slutfört denna uppgift. Testa lufthornen i ett öppet område med få människor i närheten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89700.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.