Hur du anpassar en Hummer

Så du har en Hummer och du är ute efter att anpassa den? Tack vare ett antal olika bildelar tillverkare och eftermarknad tillbehör, det finns bokstavligen dussintals sätt att anpassa din bil och gör den lite mer speciell. Det första du behöver göra är att bestämma om du vill ha dessa tillbehör på insidan av din Hummer, utsidan eller om du föredrar att använda en kombination av båda. Saker du behöver
Chrome billet tillbehör
Shifter
spelsystem
DVD-system
Television
Däck
Chrome fälgar
Visa fler instruktioner

1

Måla kroppen av fordonet, med hjälp av en speciell design. Hummer är endast tillgänglig i vissa FÄRGER släpptes av tillverkaren, men det betyder inte att du inte kan använda en målning professionell för att ändra utseende. Du kan välja en färg färg inte erbjudas eller göra något annat som lågor.
2

Pick krom billet tillbehör för utsidan av din Hummer som de tillgängliga från Hi-Tech Custom Concepts. De har allt från ventiler och dörrhandtag till Takhuvarna och mössor gas. Du kan välja en enkel bit eller ändra allt på utsidan att helt skräddarsy din Hummer.
3

Byt ut växelreglaget i din Hummer med en av de populära mönster där ute att inte bara anpassa ditt fordon, men göra det lite mer bekvämt. Hi-Tech Custom Concepts har en granat shifter tillgängliga, men du kan hitta andra designer på din lokala Biltema. Du kan välja en tydligare version i en ny färg eller greppa en av de utformade reglage.
4

Leta efter ett spelsystem som kan installeras direkt i din Hummer. Din anpassade fordon kommer att se ut precis som något som en kändis skulle köra. Förutom spelsystem, kan du plocka även ett DVD-system eller TV.
5

Köp en uppsättning anpassade däck. Sedan kan du köpa en uppsättning av chrome fälgar för att slutföra utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87793.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.