Diesel Chrome Tips

Ett antal olika företag tillverkar krom tips för en lastbil eller bil. Avgassystem tips fäster änden av ljuddämparen för att ge bilen ett mer aggressivt och kraftfullt utseende. De flesta tips är lätta att fästa på ljuddämparen och hålls av en enda bult och klämma, så att du kan installera dem enkelt hemma. Material

Tillverkarna brukar göra sina avgassystem tips från stål, även om efterbehandling på tips varierar. Den vanligaste ytbehandlingen är polerat rostfritt stål. Rostfritt stål inte chip eller buckla enkelt och gör en mer hållbar dricks. Förkromade tips är också tillgängliga för dieselmotorer. Kromade tips tenderar att vara dyrare än polerat stål och de är benägna att sprickbildning och flisning. Slutligen, några tips har en svart finish, men dessa är svårare att hitta.
Spetsstorlek

Mät diametern på bilens avgasrör för att hitta den storleken tips du kommer behöver. Diametern till avgasrörets bör vara samma som den inloppsdiameter av spetsen. För dieseldrivna lastbilar, kan inloppet diameter vara omkring 3 inches. För dieselbilar, är inloppsdiametern oftast 2.25 eller 2,5 inches. Välj utlopp diameter slutrör baserat på dina personliga preferenser. Utloppet diameter påverkar inte prestandan av ett dieselfordon.
Outlet stil

Stilar av slutrör butiker innefattar rundade, rektangulära, triangulära och dubbelhålförsedd . Liksom diametern hos spetsens utlopp, påverkar formen på utloppet borrningen inte fordonets prestanda. Välj vilken sorts uttag som uppfyller din smak. För dieseldrivna lastbilar, många har stora hål rundade butikerna att ge lastbilen en mer aggressiv närvaro. Dubbelhålförsedd avgassystem tips ge intryck av ett anpassat avgassystem samtidigt som de ursprungliga delarna av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88793.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.