Hur Wire en BOSS Snöplog

BOSS snöplogar tillverkas av Northern Star Industries och inkluderar snabb montering system kallas SmartHitches. BOSS snöplogar kräver ström för att driva klingan och belysning. Belysning krävs eftersom plogens blad vanligen hindrar fordonets originalutrustning optik. Du kommer att behöva koppla BOSS snöplogen under den första installationen. Jobbet kan göras i några få enkla steg. Saker du behöver
Skiftnyckel
BOSS ledningar Drill Kit Mössor och lite
Genomföring
Visa fler instruktioner
1

Vrid bilens motorn och låt motorn svalna. Lossa batteriet genom att lossa kabel bultarna och lyfta trådarna från batteriet.
2

Koppla förarsidan plug strålkastare kontakten från baksidan av strålkastaren och sedan ansluta den blåa sealed beam kontakt i ryggen av strålkastaren. Anslut den svarta gummit kontakten från ledningsnätet i OEM ledningsnätet. Detta är connecter du kopplas bort från strålkastaren.
3

Ta passageraren kopplingstrådsidan OEM från baksidan av strålkastaren och ansluta sin blå kontakten. Anslut den svarta gummit kontakten som i föregående steg.
4

Anslut den rosa kabeln från selen till passagerarsidan blinkers tråd med Skarvhylsa ur satsen. Gör samma sak med den violetta kabeln till förarsidan. Den gula sladden går till förarsidan park ljus tråd. Återigen, skarva in den
5

Wire interna cab trådarna genom att borra ett hål genom brandväggen med borr och bit. Dra de två svarta ledare, svart /röd tråd och 9-stifts Molex-kontakten genom hålet in i hytten. Installera en gummigenomföring.
6

Anslut de två fliken kontakterna till strålkastaren vippbrytare, anslut sedan 9-polig Molex-kontakten till regulatorn. Anslut den svart /röda kabeln till den nycklade 12 V strömförsörjning och vit /svarta kabeln till den lilla terminalen på pumpen solenoiden. Anslut den bruna kabeln till solenoiden, med en annan terminal.
7

Fäst öglan änden av den röda kabeln till toppen av solenoiden och batteriet kabeln till samma terminal. Fäst öglan änden av den svarta kabeln till den negativa polen på batteriet. Anslut den bruna tråden till det uttag som väl. Anslut den fria änden av kabeln till den positiva polen på batteriet och anslut den röda smält ledningen till den positiva batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89699.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.