Hur man använder en dragkrok

En dragkrok är en enhet som ansluts till baksidan av ditt fordon så att du kan dra något bakom dig. Dragkrokar används vanligtvis som ersättning för en dragkrok Om din bil inte har möjlighet att koppla upp ett skumt. Vanligtvis är dessa dragkrokar består av en styv ram och antingen kedjor eller remmar för att ansluta till vad du försöker bogsera. Saker du behöver
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Håll upp den fria änden av dragstången (slutet inte är ansluten till din bil) och linje den upp med vad du försöker bogsera. Till exempel, om du bogserar en bil, linje upp dragstången bottenplatta med dragkrokar på bilen.
2

Har en assistent ta bort stiften på basen bar (om den har låsning stift) eller skjut medföljande monteringsutrustning (bultarna) genom dragkrokar på bilen ska bogseras (eller andra krokar på vilken enhet som bogseras).
3

Vridmoment bultarna med hänsyn till de vridmoment specs för ditt märke och modell av dragkrok.
4

Kontrollera att dragkroken sitter fast genom att starta upp dragfordonet och långsamt dra släpfordon eller anordning ett par meter.
5

Kontrollera att alla elektriska anslutningar för bromsljusen (om tillämpligt) från dragkroken är ansluten till uttaget på baksidan av dragfordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87878.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.