F-250 Leveling Kit Instruktioner

Ford F-250 är en tung lastbil för att frakta stora laster. Som ett resultat, sitter rida höjden på fordonets bakre del högre än den främre så att lastbilen är nivån vid bogsering eller bära en tung last. Om du vill ändra fjädring så truckens höjd är balanserad när den är tom, kan du installera en utjämning kit som lyfter fram till samma höjd som den bakre. Installera ett av dessa kit tar några timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Tire skiftnyckel
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Leveling kit med nya chocker

Visa fler instruktioner
1

Park F-250 på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Lyft den främre delen av änden med domkraften och sätta pallbockar under ramen och framaxeln. Ta bort de främre hjulen med däcket skiftnyckel och ställ dem åt sidan.
2

Unbolt övre shock mount från ramen med 3/8-tums Ratchet skiftnyckel och uttag och en fast nyckel, sedan ta bort den nedre shock mount från axeln med Ratchet och obestämd nycklar. Dra stötdämparen ur suspensionen. Unbolt krängningshämmare länkar från båda sidor av axeln, och bromsledningen montera från våren fästet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Lyft axeln bort av jack står med domkraften och ställ pallbockar till sin lägsta punkt. Dra spiralfjädrar av främre hjulupphängningen. Montera spacer från utjämningen satsen på toppen av beståndet spiralfjädern, sedan tillbaka fjädern i framvagnen. Montera de nya chocker från satsen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
4

tillbaka fästet bromsledningen och krängningshämmare länkar slut med 3/8 -tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck skiftnyckel. Sänk F-250 off av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89421.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.