Hur installerar jag en mottagare dragkrok på en 2002 Chevy S10?

Den 2002 Chevy S10 kom med en valfri V6 motor. Detta innebär att Chevy är kapabel att körning med släpvagn. Däremot fanns en hake mottagare inte en fabrik alternativ, så om du vill dra en släpvagn, du måste installera skumt mottagaren själv. Lyckligtvis behöver du inte ta bort mycket från ramen innan du kan installera skumt. Med en andra person, kan du installera snabbt din hitch receiver. Du behöver
Borrmaskin
Borr uppsättning
Hylssats
Visa Fler Instruktioner
en

Lokalisera bogserkroken på baksidan av ramen. Dragkroken används av bärgningsfordon i händelse de behöver för att dra din S10 fastkörning. De dragkrokar bör vara på förarsidan av ramen mittemot stötdämpare. Om din lastbil är utrustad med en dragkrok, ta bort de fyra skruvarna som håller fast den i ramen, med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Ta bort haken från fordonet. Om din S10 inte har en dragkrok installerad, hoppa över detta steg.
2

Placera skumt mottagaren mot botten av den bakre ramen och markera fästet borras in mottagaren på stativet, med hjälp av en svart markering. Har en andra person hålla upp den andra sidan av mottagaren mot passagerarsidan ram och ha dem markera hålen på sin sida. Om du inte har en andra person, kan du använda en flaska jack till jack mottagaren mot ramen när du arbetar på den andra sidan.
3

Sänk mottagaren ur vägen och sedan borra hålen i ramen, med hjälp av de svarta prickarna du skapat som en referens.
4

Placera mottagaren mot ramen och linje upp hålen.
5

Placera en bricka på skruven och skjut bulten upp genom receivern och ram. Placera en låsbricka på skruven och skruva på muttern på bulten. Dra inte åt med en hylsa och spärrskaft tills du upprepa den här processen för varje bult hål på båda sidor av mottagaren. Bultarna bör brickor, låsbrickor och muttrar levereras med mottagaren när du köper den.
6

Dra åt varje skruv, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88676.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.