Hur man installerar ett Cartop Carrier

En bil top lastbärare är typiskt ett hårt skal som görs för att dra varor och redskap . Dessa transportörer är gjorda för att fästa till Autos spröjs takräcke. Många av de bärare kan monteras utan verktyg . Medan varje lastbärare tillverkare använder sin egen design för bilagor följer de alla samma grundläggande formel . Fördelar med en lastbärare är att kunna dra extra växel och hålla auto interiören gratis för passagerarna . Instruktioner
1

Vänd lastbärare över att exponera de fyra fästpunkterna och enheter som går ut på tvärbalkarna takräcke. Om den använder vingmutter fästelement , vrid dem moturs för att ta bort , tryck sedan öppna klämmorna . Om transportören använder en twist urtavla , vrid den för att öppna klämmorna .
2

Lyft transportören upp och på takräcket . Har en vän bistå med hissen . Placera hållaren så klämmorna är över tvärbalkarna , med två på baksidan bar och två på framsidan .
3

Vrid rattarna för att dra åt klämmorna runt barerna , eller bifoga vingmutter lås och vrid medurs för att fästa klämmorna på stängerna .
4

Lägg lås till racket om så önskas . De flesta rack system är gjorda för att vara modulärt , vilket gör att tillsats av lås och tillbehör .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89541.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.