Hur du ändrar ett dörrhandtag på en Chevy Truck

Den yttre dörrhandtag på en Chevrolet lastbil eller SUV är utformad för att kunna träda in i bilen, men det är också ett område som är anpassningsbara. Det finns många företag som erbjuder handtag byta dörr, och du kan även källa delar från högre utföranden andra än ditt fordon. Göra jobbet är inte komplicerat, men det kommer att ta dig lite tid att göra rätt-och kan vara frustrerande ibland. Saker du behöver
skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
ersätter dörrhandtag
Visa fler instruktioner

1

Placera skruvmejsel mellan dörrpanelen och dörrlåset trim, sedan lossna dörrlåset med skruvmejsel som hävstång. Upprepa denna process för plast trim ringen som går runt det inre dörrhandtaget. Använd sedan skruvmejsel för att bända loss gummigenomföringen vid kanten av dörren, vid dörren spärren och bakom luckan. Denna process kommer att avslöja skruvar och bultar som behövs för att ta bort handtaget och dörrpanelen.
2

unbolt dörrpanelen från dörren med 1/4-tums Ratchet och uttag. Det finns en bult bakom dörrlåset trim, en om armstödet och en annan längs botten av dörren. Dra av plasten trim panel motsatta sidan spegeln med händerna för att frigöra klämmorna. Tryck upp på dörrpanelen dra sedan panelen bort från dörren och lägg den åt sidan.
3

Lean innanför dörrpanelen och skruva isär handtaget från dörren med hjälp av en öppen -end skiftnyckel. Sedan skruva isär dörrhandtaget genom hålet där du tog bort genomföringen i steg 1 med en 1/4-tums Ratchet och uttag.
4

Dra dörrhandtaget ut genom dörren och skjut plastclips off av dörrhandtaget, släppa kopplingen mellan spärren och det yttre dörrhandtaget. Dessa är färgkodade plast flikar som svänga bort från handtaget och släpp kopplingen metallstav.
5

Håll i handtaget byte dörren utanför dörren och anslut kopplingen med händerna. Placera sedan handtaget insidan av dörren och skruva tillbaka den på plats med hjälp av en fast nyckel och en 1/4-tums Ratchet och uttag. Sväng dörren öppen och stängs för att testa att handtaget fungerar korrekt.
6

tillbaka dörrpanelen i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88109.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.