Hur Sikta HID lampor i en Ford Focus

Till skillnad från de senaste Ford Taurus modeller, har Ford Focus inte en fabrik alternativ för högintensiv urladdning, eller HID, strålkastare. Eftermarknad HID-lampor kan installeras på Ford Focus. HID strålkastare kan vara ljusare än strålkastarna stock halogen, och de kan kasta en mer intensiv stråle, så av säkerhetsskäl, är det viktigt att sträva efter dem så snart du kan efter installationen. Sikta ljusen bör också göras om du har haft en olycka med fordonet. Saker du behöver
Måttband
Maskeringstejp
stjärnskruvmejsel
10mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park Ford Focus så att det är ca 25 meter direkt framför en vägg.
2

Mät höjden från mitten av Ford Focus "strålkastare till marken och markera en 8-fots linje på väggen vid denna höjd med maskeringstejp.
3

Slå på halvljus strålkastare för att lysa upp väggen och titta på väggen. Den mest intensiva delen av ljuset bör understiga maskeringstejp linjen. Den övre delen av den intensiva delen av ljuset ska vidröra linjen. Om den inte gör det, justera Ford Focus "HID lampor med vertikala justering på varje ljus. Riktaren är på baksidan av ljuset och kan flyttas upp eller ner med en Philips skruvmejsel eller skiftnyckel.
4

Stäng huven och släcka lyset.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88688.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.