Så monterar du ett Carrier biltak

Väg resor kan vara en mardröm när passagerarna är fullsatta tillsammans med bagage. Takmonterade lastbärare fri invändig hytt utrymme, vilket gör långa bilturer bekvämare - och en bekväm resa kan hålla fred mellan tjat passagerare. Monteringsanvisningar för tak bärare bara varierar något från modell till modell. De flesta flygbolag har installerats enligt samma principer, och kräver inga verktyg för att göra montering och demontering så bekvämt som möjligt. Den mest utmanande aspekten av montering ett takräcke blir positionen rätt. Placering av bäraren korrekt minskar vindmotstånd, hålla bilen så bränslesnåla som möjligt. Saker du behöver Review, en assistent
Visa fler instruktioner
1

Förbered tvärbalkarna med avståndet dem enligt anvisningar från produktspecifikationen guide för din lastbärare, vanligen minst 23 5/8 inches.
2

Lyft lasten rutan på tvärbalkarna med hjälp av en annan person. Center transportören på tvärbalkarna.
3

Öppna huven och bakluckan för att kolla efter avslut. Huven och bål måste kunna helt öppna utan någon nötning till lastbärare. Skjut lastbärare så nära den öppna lastbilen som möjligt - utan dem röra - för att begränsa vindmotstånd
4

Placera förstärkande plattan i mellan lastbärare och tvärstag, direkt nedanför. bärare förborrade monteringshål.
5

Position snabbkopplingsmekanismen barer under varje förstärkande rum mellan biltaket och tvärstag.
6

Slide två bultar genom snabbfästen barer, förstärker barer och transportföretagets förborrade monteringshål.
7

Montera inre fem hål konsoler över skruvarna. Dubbelkolla positionen av bäraren för att kontrollera att det inte har äventyrats. Göra justeringar om det behövs.
8

Fäst gängade knoppar på varje skruv på insidan av bäraren. Dra åt rattarna så mycket som möjligt med handen. Tryck på lastbärare från alla vinklar för att säkerställa dess säkerhet, göra justeringar och åtdragning rattar där det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89698.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.