Hur Spraya Chrome

Spray-on Chrome har gjort betydande framsteg inom kvalitet och hållbarhet under de senaste åren. Vare sig för touch-up arbete på en bil eller för hantverk ändamål, kan spray-on krom ger den glänsande metalliskt utseende utan brant pris av faktiska förkromning. Det finns flera sorter av aerosol-baserade krom färger samt färger som är kompatibla med hög volym och lågt tryck - HVLP - sprutpistoler. Vilket alternativ du väljer, de steg för lyckad beredning och tillämpning av spray-on Chrome måla förbli densamma. Saker du behöver
Chrome måla
HVLP sprutpistol (om det behövs) katalog Primer
Jet svart färg för baslack
städtrasor
Tvål och vatten
Mask respirator
Sand papper
Visa fler instruktioner
1

Prep området ska vara sprut-kromat genom att rengöra den ordentligt med tvål och vatten. Använd trasor för att skrubba rent ytan och torka efteråt. Använd sandpapper för att ta bort eventuellt skräp om det behövs. Ju renare och smidigare området, kommer den bättre slutprodukten ser ut.
2

Applicera ett lager grundfärg. Se till att använda rätt primer för jobbet. Om du är osäker på vilken typ av material som du målar, söka hjälp av en professionell på en färghandel. Primern kan vara en aerosol sort, sprutas på med en pistol eller appliceras med en borste. Se bara till att använda det lugnt och jämnt. Ett andra skikt kan läggas vid behov.
3

Applicera kolsvart grundfärg. Kolsvart är bäst för basbeläggningsskiktet eftersom det ger krom måla blankaste utseende i den färdiga produkten. Återigen, en spray-on sort eller pensel-on färg kan användas. Det bästa är om endast ett skikt appliceras. Ge baslack tillräckligt med tid att torka innan vi går vidare till nästa steg.
4

Applicera din spray-on krom. Se till att hålla burken eller sprutpistol minst 10 inches bort från ytan för att säkerställa en trevlig jämnt lager appliceras. Beroende på pistolen du använder, måste du ställa in inloppstryck till rekommenderat psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88583.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.