Hur Airbrush bil Taggar

Bil taggar eller, mer vanligt, registreringsskyltar måste vara målade från tid till annan. Oavsett om det är för att återställa en klassisk bilens utseende eller på grund av skador från en olycka, det finns många skäl att uppdatera färgsättning. Eftersom målningen ytan är metall --- blandat med hot om rost --- det är inte så enkelt som att helt enkelt stänk på ett lager av sprayfärg och du är klar, men i stället för att betala en dyr pris för någon annan att göra det, kan du göra det i ditt eget hem och lägga några fina detaljer, med en airbrush i ett väl ventilerat utrymme. Saker du behöver
12-6-tums aluminium registreringsskylt
Airbrush och airbrush måla
Maskeringstejp
Klarlack emalj /burk klart reflekterande sprayfärg
Rena trasor
färgborttagningsmedel
Stålull
skyddsglasögon och mask
Etsning primer
Visa fler instruktioner
1

Bekanta dig med airbrush och dess funktioner. Öva på en väl ventilerad plats, och se till att använda skyddsglasögon och en mask. Att spraya airbrush, håll det i din dominanta handen in färgen i behållaren, vanligtvis på toppen av vapnet, och slå på maskinen. Knappen eller hävstång för en airbrush är typiskt på toppen av pistolen, och kan aktiveras av tummen eller pekfingret. Tryck på knappen, håller munstycket på pistolen ca 6 inches från ytan av vad du målar, och flytta fram och tillbaka i jämna slag. Använd din andra hand till stadiga dina slag och gör renare linjer. Håll munstycket närmare duken för tyngre, tunnare linjer, och längre bort för mjukare, bredare linjer.
2

Gnid lite färgborttagningsmedel på en ren trasa om du retuschera en gammal registreringsskylt eller bil taggen. Gnid färgborttagningsmedel på plattan sedan använda stålull för att skrapa överskottet färgen bort. När det är klart, gnugga all överflödig vätska färgborttagningsmedel från din tallrik med en ren trasa.
3

Placera torra registreringsskylten på ett staffli eller på en plan yta där du kan arbeta på det lätt. Tejpa den på plats med maskeringstejp.
4

Applicera ett lager etsning primer på hela ytan av bilen taggen. Låt primern torka.
5

Spray en grundfärg av airbrush färg på din bil taggen. Spraya den jämnt över hela ytan av plattan. Ett vitt eller ljust färgad färg kommer att fungera bra för detta.
6

Place maskeringstejp på de delar av din registreringsskylt som du vill fria från färg. Om du använder en stencil för att göra en unik design på din bil taggen, tejpa schablonen på plats.
7

Spray ytterligare ett lager av färg på de upphöjda bokstäverna eller i hålet av schablonen. Se till att trycka ner på stencilen som du målar så att inga alltför färg sipprar under kontur. Låt färgen torka.
8

Ta bort maskeringstejpen eller stencil, och re-mask oavsett områden du vill måla nästa. Håll re-maskering och /eller flytta din stencil, lägga till fler och fler lager av färg. Det kan vara så ingående och komplicerat som du vill, eller så enkelt som att bara färga de upphöjda bokstäverna i din tallrik. Låt de enskilda skikten torka innan du går vidare till nästa.
9

Använd din airbrush för att spraya en klarlack lager över hela plattan. Eller så kan du köpa en reflekterande sprej finns i järnaffärer eller butiker hobby. Dessa kommer i sprayburkar och är enkla att använda. Detta kommer att försegla din färg och slutföra airbrushing projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88310.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.