Tips för 1992-2002 Camaro Factory Exhaust

En mängd olika tips finns som passar fabriken avgaser av en Camaro. För att vara säker på att du köper rätt tips, mäta diametern på avgasrör. De är vanligtvis ca 2 1/4 inches. Du kan välja tips som är särskilt utformade för Camaro eller universella dubbla tips som kan ge avgasröret ett mer anpassat utseende. Camaro-specifika tips

Magnaflow gör avgassystem tips som utformats speciellt för Camaro (Part 35150). Dessa tips är tillverkade av polerat rostfritt stål och backas upp av en livstidsgaranti. Inloppet borrning är 2 1/4 inches i diameter och utloppet borrningen är en tillplattad rektangel. Tipsen finns som ett par och kostar ca $ 270 från 2010.
Dubbla tips
p Om du letar efter universella dubbla spetsar, ett antal polerat rostfritt- stål och förkromade tips är på marknaden. Bifoga en dubbel spets till varje avgasrör i Camaro kommer att presentera en högpresterande utseende fyra avgasrören. Några av dessa tips, såsom de från Pacesetter, är fyllda med glas resonans och kommer mellow tonen i Camaro avgaser.
Single-borrning tips

Du kan också köpa två singel-bore tips och bifoga en till varje av de avgaser ändarna. Denna stil är mer i linje med fabriken avgassystem för 1992-2002 Camaros. Single-bore tips finns i en mängd olika stilar som inkluderar breda hål, slash cut, rektangulära hål och trekantiga hålet. De flesta av dessa tips är polerat rostfritt stål eller förkromade men vissa tillverkare erbjuder svart krom samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88892.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.