Hur man installerar en dragkrok på en 2007 Grand Caravan

2007 års Dodge Grand Caravan minibuss kan konfigureras att dra lasten genom att fälla ner baksätena eller genom att installera en dragkrok. En tvärgående monterade V-6 motor ger tillräcklig effekt för att dra en liten eller medelstor last trailer, resa släpvagn eller båt. Fabriks-borrade hål används för att montera lås, så ingen borrning krävs. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och chock däcken. Skjut under den bakre för van och lokalisera fästet på passagerarsidan som håller fast änden av avgasröret till undersidan av fordonet. Skjut upp något på avgasröret med ena handen, och ta bort bulten från hållaren med en hylsa och spärrnyckel med den andra handen. Sänk avgasröret och låt den hänga ned.
2

Leta bakre stötfångaren fäste fästskruvar på ändarna av rambalkar på varje sida av van. Lossa och ta bort skruvarna --- två per sida --- med en hylsa och spärrnyckel. Låt inte läget av stötfångaren för att flytta medan bultarna tas bort, eller stötfångaren parentes ligger inom ramen järnväg kan glida runt, vilket gör att hålen i fästet inte längre ställer upp med hålen i rambalkarna. Addera 3

Höj hake i läge i undersidan av van, vilket säkerställer att passagerarsidan av skumt är ovanför avgasröret. Rikta in hålen i flänsarna av skumt med hålen där stötfångarfästet fästskruvar tagits bort. Trä de stötfångarfästet bultarna genom hitch monteringshålen, till bulthålen i ramen och i de stötfångarfästet bulthålen hand förhindra korsgängning. Dra åt alla fyra skruvarna med fingrarna.
4

Lyft upp på avgasröret. Placera distansen som medföljde hitch montagesatsen mellan monteringshålet i avgasröret monteringsfästet och originalet monteringshålet i fordonets undersida. Trä den längre bulten som medföljde hitch genom konsolen, distansorganet och det gängade hålet i ramen. Dra åt skruven med en hylsa och spärrnyckel.
5

Placera uttag som används för att avlägsna de stötfångarfästet skruvar på en momentnyckel. Dra åt stötfångarfästet bultarna till täthet anges av skumt tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89582.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.