1997 Jeep Wrangler Rubicon Express Lift Problem

En Jeep Wrangler Rubicon Express lift förändrar bilens markfrigång och kapacitet. Ändring av fabriken vinklar och specifikationer kommer att påverka nästan alla andra aspekter av körupplevelsen. Flera områden kan innebära problem när du har slutfört installationen. Dubbelkolla fjäder höjd, bromsledningar, centrering inriktningen och komponenter montering innan körning på väg. Bromsledningar

Installera utökade bromsledningar när du installerar hissen kit. När du ändrar markfrigången, kommer suspensionen ha mer resor. Fabriken bromsledningar kommer inte sträcka långt nog för att matcha den extra längden av hissen kit. Kontrollera att du har installerat de förlängda bromsslangar på rätt sida av fordonet. De är speciellt utformade för antingen passageraren eller föraren sida av fordonet.
Fjäderbromscylindern

nya Rubicon Express spiralfjädrar är utformade för att sitta in i spolen hink, hålls på plats med en spole klipp. Spolarna kan flytta och flex för att anpassa sig till terrängen om de inte sitter i spolen hinken ordentligt, eventuellt får dem att rulla från sida till sida eller komma ut ur hinken. Fordonet ska sitta mitt över axeln och inte lutar åt sidan.
Utförsäljning

Utförsäljning problem kan uppstå när du lägger större däck och fälgar till lyfta. Lager däck kommer inte att nå de nya komponenterna när fordonets suspensionen böjning. Dock kommer överdimensionerade däck sitta närmare till spolarna och under fjädringsväg kan gnida spolarna och orsaka skador på hissen. För att undvika detta problem, kontrollera jeep fälgar har tillräcklig backstegning att pressa däcken ut bredare och bort från kroppen.
Alignment

När du ändrar geometrin av en suspension, måste finjusteras. Inriktningen kan leda till däcken och styrning för att glida utanför centrum och kan leda till en sida av Jeep bär snabbare än den andra. Inriktningen kan också orsaka vibrationer, precession och överdrivet däckslitage. Har fordonet linje professionellt efter installationen av hissen kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89376.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.