Hur man installerar ett TorkLift

Torklift tillverkar Rammonterat spännband för campare pickup. Montering av husbil till fordonets ram är en överlägsen, säkrare metod än att fästa den till organ eller sängen av lastbilen. Till skillnad universal, one-size modeller, varje Torklift produkt är specifik för en viss lastbil märke och modell och använder olika beslag OEM ram för montering. Den Torklift F2010 för 2006-2009 Ford F-150 funktioner utan borr installation och enkel säsongsbetonade avlägsnande av sommarlägret. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
End skiftnycklar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Undersök ram på förarsidan, omedelbart bakom hyttens bakre fästet. Lokalisera den inre muttern våren abborre på sidan av fjädern abborre och ta bort muttern med en skiftnyckel. Låt bulten på plats och hålla muttern för senare ominstallation.
2

Lokalisera medlem sängen korset strax ovanför våren abborre med en 1/2-tums hål nära förarsidan slut. Placera en 1/2-tums bricka och en 1-tums med 2-tums platta brickan på en 1/2-tums med 2-tums årskurs 5 bult. Sätt i bulten och brickorna in i toppen av den 1/2-tums hål i den tvärgående delen. Addera 3

Placera stödkonsolen av 1/2-tums genom en 1/2 -tums av 12-tums stödrem på bulten i den tvärgående delen. Säkra med en 1/2-tums platt bricka, en 1/2-tums låsbricka och en 1/2-tums mutter.
4

Lokalisera det runda hålet och det ovala hålet i ramen bara ovanför fjädern mount abborre. Sätt i 1/2-tums bult fisher genom det runda hålet och trä den till vänster tills det kommer ut ur det ovala hålet. Bifoga en 1/2-tums med 2-tums bult med en 1/2-tums stjärna bricka, en 1/2-tums platt bricka och 1-tum med 2-tums platta brickan på bulten fisher. Trä plattvättare genom det ovala hålet i ramen först och sedan mata in bulten och brickorna. Dra bulten fisher från den andra änden och dra den gängade änden av bulten genom ramen och ut det runda hålet. Lämna bulten fiskaren fäst vid bulten.
5

Gänga den fria änden av bulten fisher genom det övre hålet på förarsidan tie-down plattan. Håll tie-down plattan upp i ramen med det översta hålet över ramen bulten fortfarande fäst bulten Fisher. Dra bulten fisher att dra bulten ut och genom hålet i tie-down plattan.
6

Tryck mot sidan av bulten med ett finger för att hindra den från att falla tillbaka in i ramen och ta bort bulten fisher.
7

Installera en 1/2-tums platt bricka, en 1/2-tums låsbricka och en 1/2-tums mutter på bulten och dra åt sidan.

8

tillbaka fabriken muttern på våren abborre muttern och dra handen.
9

Rikta in hålen mellan tie-down ramplatta och 1/2-tums genom 1 1/2-tums med 12-tums stödrem och infoga en 1/2-tums med 1 1/2-tums bult i hålet. Säkra med en 1/2-tums tandad mutter och dra åt sidan.
10

Upprepa proceduren på den andra sidan av fordonet för passagerarsidan mount.
11

Dra åt alla muttrar till 75 fot pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89693.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.