Hur man tar bort vinyl bokstäver från ytorna på fordon

Medan vinyl bokstäver på sidan av din bil kan vara bra för reklam, om du vill sälja din bil eller använda den för ett icke-kommersiellt syfte måste du ta bort bokstäver. Borttagning av vinyl kan vara en tidskrävande process, för vilken kropp butiker kan debitera $ 65 i timmen. Om du vill utföra proceduren själv, behöver du vissa verktyg. Var försiktig för att inte skada lacken på fordonet. Saker du behöver
Borttagning och tillämpning Tool Review Värmekanon
Rakblad, plast
Rakblad, stål
Adhesive remover
Visa fler instruktioner

1

Försök att ta bort det vinyl med fingrarna eller genom att använda ett avlägsnande och ansökan verktyg. En högpresterande vinyl dekal ska lossna i ett stycke.
2

Värm vinyl med en värmepistol eller genom att arbeta med bilen i solen. Om du använder en värmepistol, se till att du inte gör detta över gasledningen eller bensintank. Använd fingrarna eller avlägsnande och ansökan verktyg för att ta bort det vinyl etiketten när den lossas.
3

Flytta en plast rakblad under vinyl som om du flås bilen. Dra på vinyl som du skjuter rakblad under den. Om detta inte fungerar kan du prova med en metall rakblad,. Men det finns mycket mer risk för att repa lacken på bilen, så var försiktig
4

Skrapa vinyl off i bitar med hjälp av en värmepistol och avlägsnande ansökan verktyg. Detta är den mest tidskrävande sätt att ta bort folien.
5

Applicera ett skikt av lim remover för att de självhäftande märken kvar av vinyl. Gnid limmet med en trasa. Lämna inte den självhäftande remover på bilen för länge eftersom det kan bryta ner färgen, enligt AJ Walker Bodyshop.
6

Ta bilen till en body shop för att få färgen avvisad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89692.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.